Besök på örebro universitet

2008-07-26 | 14:55:19 Kommentarer (0)
Idag var jag och Ida på "öppet hus" där och det var JÄTTEVARMT! Det var typ 30 grader och då skulle vi gå omkriing en massa i den värmen :/ Men det gick ganska bra, även fast Ida kommenterade på vägen hem att lugtkonditioneringen i bilar var en av de bästa uppfinningarna som kommits på.
Det var i alla fall mycket folk där.
Det jobbiga var, att under rundvandrigen så sa de bland annat att det redan var väldigt ont om lediga studentlägenheter. Och det är ju INTE bra för mig precis. Men det kanske löser sig om man har tur.  Har nu i alla fall bestömt mig för att gå i Örebro. Jag kom ju ändå in där och det verkar faktiskt bättre än Karlstad.

Igår var jag ioch mina syskon och badade i Gryten tillsammans med Lovis. Det var kul, vattnet var skönt och Lovis gick i frivilligt. Patrik hittade 6 golfbollar i vattnet och det var nästan bara vi där.

På torsag blir det hoppträning med DRKS  =)

En liten idé bara .,.

2008-07-23 | 12:41:42 Kommentarer (2)
Kom på en liten idé just nu... eftersom typ ingen tycks veta vad vi ska göra om vi träffas...

Vi kan ju sova i tält :P

Augusti som kommer snart!

2008-07-22 | 15:42:32 Kommentarer (1)
Det var jättekul på jobbet idag, det är skönt att folk saknar en när man är ledig en dag :P Allt gick väldigt bra idag i alla fall, det flöt på och det gick snabbt innan det var dags att gå hem.

Ska ut och rida snart, blir nog kanske en långtur hoppas jag! Om Nadja är på det humöret, annars kan jag säkert få henne till det! Och eftersom Elin lyckades komma på en lösning till alla mina frågor så behöver jag ju inte fundera mer på det :P I alla fall inte idag har jag bestämmt mig för. Det får bli en annan dag när det är sämre väder :P Eller så får jag fundera tillsammans med Ida på lördag när vi ska till Örebro Universitet på typ Öppet Hus dag. Det kommer nog att bli kul tror jag!

Det kanske blir Tingsryd i augusti tillsammans med Linn och hennes mamma :) Längtar redan dit och till Segersjö förstås). Augusti kommer nog att bli en kul månad, i alla fall tills skolan börjar :)


One goal, one passion - Nadja

Så många frågor överallt.

2008-07-17 | 22:16:24 Kommentarer (3)

Nu när jag VET att jag har kommit in så finns det ännu fler frågor än innan beskedet kom. Då fanns det ju bara en. Det kanske finns någon som kan lösa dem åt mig?

• Vilket universitet ska jag välja- Karlstad eller Örebro?
• Flytta eller pendla? (och i så fall leta längehet)
• Lån eller sparade pengar?
• Vart hittar man en bra bärbar dator till ett vettigt pris?
• Vem ska ta hand om Nadja åt mig? 

Det kommer ju att kännas konstigt sen. Att komma helt ensam till ett nytt ställe och med helt nya rutiner!

Vad har jag gett mig in på egentligen - hur ska det här sluta - det kanske blir katastrof!Pappas 50-års kalas imorgon, kommer bli jättekul :) Enda felet är att jag börjar jobba dagen efter klockan 7 på morgonen och då kommer jag inte ha sovit många timmar. Och jag kan inte sova när jag kommer hem heller, för då ska jag på 75 års kalas hos Kerstin & Pelle. Snacka om att jag kommer att vara trött sen!


Nadja dremteam <3

Nervöst, eller?

2008-07-09 | 22:08:38 Kommentarer (1)
Imorgon så kanske jag vet hur jag ligger till inför universitetet. Det kan bli spännande, eller VÄLDIGT nervöst. Tänk om jag inte har en chans? Om jag är struken? Fast jag kanske inte vet imorgon, kanske dröjer det till på tidsag. Kanske är lika bra att det dröjer, ifall det är ett dåligt besked som kommer.

Red ut med Nadja idag, hon var överdrivet pigg* suck... Fast jag kan ju inte skylla på någon annan än mig själv, eftersom det är jag som har ridit henne så att hon har fått bra kondition.

Picknick i kohagen igår, i Askersund. Det var kul. Åkte dit med pappa, Patrik, Linn & Fanny. Det var en fin ladugård vi fick se också, jag tyckte att pappa skulle bygga en likadan :P Men det ville han inte. Den var nog ganska dyr.


På fredag blir det Örebro tillsammans med Linn, ska följa med henne och hämta hennes hundvalp :)

Grillat & badat

2008-07-05 | 21:46:53 Kommentarer (0)
Nu har jag badat för första gången i år, i Sverige. Jag har ju badat i Bulgarien och Svarta havet var varmare än Vismen :P Men det var ganska skönt när man väl kom i.
Kommer precis hem från jobbet, det har varit en väldigt lugn kväll där. Allt har i stort sett gått bra och det är ganska ovanligt att det gör det. Men det är ju skönt för en gångs skull. Imorgon ska jag jobba förmiddag, sen är den här veckan slut, känns skönt, har ju jobbat 6 dagar nu. Så jag är ledig på måndag :) Sen blir de att jobba 4 dagar igen.

Imorse blev det en långtur på Nadja, det var jätteskönt. Förutom att jag trodde att det skulle börja regna så jag tog på mig en jacka. Det blev istället jättevarmt så jag fick svettas istället. Men det var jätteskönt! Det ska vi göra om ngn dag :) Men kanske inte imorgon, för då ska jag nog smörja tränsen och sadeln, om jag för en gång skull kommer ihåg att ta med mig sakerna.

Linn har typ köpt en hundvalp :) En renrasig dalmantiner och den är jättegullig på bilden! Svart/ vit är den! Om den går ihop tillsammans med Lovis så skulle jag få vara hundvakt om hon ska bort. Hon ska hämta hunden på fredag, och om hon ska göra det på eftermiddagen (Örebro) så ska jag få följa med, jag jobbar ju på förmiddagen :)

Välja parti...

2008-07-02 | 13:54:34 Kommentarer (1)
Hur ska man egentligen kunna välja, när det är dags att rösta?

En sak är i alla fall säker, jag kommer inte att rösta på socialdemokraterna. Mona Salin är ju helkonstig. Först struntade hon i att gå på nobelfesten och gick istället på en rockkonsert. Viket redan då vad att säga att hon inte tyckte om den traditionen som hon borde ha gått på. Och nu har hon sagt "Sverige har ju mindsommar och annat löjligt" vilket bara kan betyda en sak - att hon inte tycker om våra traditioner. Och jag tycker faktiskt att våra traditioner ska bevaras, för vem vill att julafton och midsommar ska försvinna? Inte jag i alla fall.
Och då kan man ju inte rösta på miljöpartiet eller vänstern heller, för då hjälper man ju bara sossarna att komma till makten. Inte för att jag vill röstea på vänstern heller förresten, för jag tycker att fri konkurrens är viktigt för våran marknad och det tycker inte dom.

Det kommer säket sluta med att man rösta på ngt annat, som man inte alls hade tänkt sig, men vi får väl se :P Men vill man bevara Sveriges traditioner och ha en bra marknad så ska man inte rösta på S eller V i alla fall.

Jag undrar faktiskt om våran "nya" regering kommer att sitta kvar efter den här röstningen. Alla verkar ju vara anti det nya med tandvården, MEN tänkte ni på en sak i tidningen i morse? Att de som kommer att få mycket billigare tandvård inte var med och kommenterade? Det var bara de som skulle få samma pris, alltså de med friskast tänder, som fick vara med och säga vad de tyckte. Och det var ju dåligt...


Nu ska jag i alla fall rida en sväng på Nadja, sen ska jag ta med henne hem och klippa manen på henne. Jag kanske duschar henne också, det behövs nog tror jag. Det är ju varmt och fint ute idag i alla fall :) Vi får hoppas på att sommaren är på väg tillbaka! Och att det stannar den här gången!

bloglovin RSS 2.0