It´s time

2013-05-26 | 22:37:31 Kommentarer (0)
Det blev en ny kamera som fick följa med hem, en Sony NEX 5 , en kompakt systemkamera. Har inte hunnit med att lära mig den så bra, men det kommer väl. Puma hade en vilodag idag så jag har bara sovit efter nattjobbet och fixat till morsdagsfirandet som vi hade i kväll. Bakat tårta och sånt, grillade gjorde vi också. Jag får se till att hinna med lite mer i morgon när jag är ledig. Puma ska få ett pass på banan, takrännorna ska rensas osv. 
 
Nu ska jag kika klart på Wallander och läsa en stund innan sängen, hann inte sova så länge idag eftersom blomsteraffären stängde så tidigt, så börjar redan bli trött :)
 
 
 
 
 
// Jenny

Vår

2013-05-21 | 13:13:00 Kommentarer (0)
I förrgår var det betessläpp för kossorna, så nu är det vår på riktigt. Det lediga helgen blev grillkväll, fixa sommarhagarna i stallet, betessläpp, tacokväll och så var jag hundvakt hela helgen. Och nattjobb söndag natt. Hann med att träffa Linns jättesöta 2 v gamla kattungar också!
Sen har jag varit ute och ridit i det fina vädret som har varit, har till och med varit lite för varmt för att rida på dagarna. Har passat på att vara ute på vägarna och skrittat en hel del med henne. Är så skönt att komma ut när det är så fint ute nu.
För övrigt väntar ett par lediga dagar innan nästa nattpass på jobbet så ska passa på att fixa det sista i rabatterna och åka till Örebro och handla lite (o)nödvändiga saker, som en ny kamera som ska med till Island.
 
 
// Jenny
 

Tio droppar regn

2013-05-14 | 22:46:00 Kommentarer (0)
Tror på att det är vår nu så har köpt en massa fina blommor och planterat ut i rabatterna (och vid stallet). Och idag köpte jag 200 l täckbark som också ska dit. Tror det kommer bli jättefint sen när det är klart!
 
Puma går bättre och bättre, är både ute och rider och på ridbanan just nu, men försöker undvika för mycket böjda spår för bakknänas skull. Har till och med tagit första galoppen häromdagen och hon gick så fint så. Tror aldrig att hon har varit så här lugn och sett så här nöjd ut när hon blir riden som nu.
 
Har tillbringat en del av min lediga tid i helgen i den här traktorn ute på gärdena, får hoppas att det kommer upp något på dom sen, så jag har skött mig och harvat ordentligt :)
 
 
 
// Jenny

Det är dags att tänka på refrängen

2013-05-08 | 18:22:29 Kommentarer (0)
Är lite dålig på att uppdatera som vanligt, men har jobbat varje dag dom senaste 8 dagarna så har haft lite att göra.  Dessutom har jag varit en hel del i stallet, har kommit igång mer med att rida nu och igår tog vi första traven efter skadan. Hon var snäll men pigg såklart. Det känns verkligen att vi är på gång tillbaka igen, och det är en väldig skillnad att rida på henne nu. Hon är så mycket mer positiv och framåt. Blev så sugen att åka iväg och dressyrträna, men det får nog vänta ett par veckor.
 
Nu ska jag byta kläder och åka och hälsa på Linn en sväng :)
// Jenny

bloglovin RSS 2.0