Bloggtävling: Fotoutskrift

2011-03-31 | 22:25:29 Kommentarer (1)


Var med du också, klicka här!

Pluggdag

2011-03-31 | 22:10:02 Kommentarer (0)
Var i skolan hela förmiddagen och jobbade med C-uppsatsen med Malin. Sen hem och äta och räkna lite läkemedelsberäkning. Sen plugga lite ledarskap. Och en promenad på det och handla lite mat. Köpte en bukett påskliljor också, blommor gör allt mycket gladare i lägenheten :) Hunnit med och tvättat också, och städat litegrann.

Åker inte till Dfs i morgon som vanligt eftersom det blir fest i morgon kväll, men åker dit på lördag i alla fall, måste ju prova alla nya saker på Nadja, och hoppas att dom passar!

// Jenny

12:e bilden: En bild på din vardag

2011-03-31 | 22:05:11 Kommentarer (0)Bildkälla.

11:e bilden: En person du kan berätta allt för

2011-03-30 | 13:51:00 Kommentarer (2)

Marieberg / Hööks / Till Häst

2011-03-29 | 18:13:00 Kommentarer (2)
Köpte lite saker idag, som jag faktiskt behöver...


Från Hööks: D-rings bett och träns med svängt nackstyckeFrån Till Häst: Lädervård Horseman´s One Step
Från Hööks: MSN fodertillskottFrån Till Häst: Svarta JW ridbyxor med röda detaljerFrån Lindex: Leggings
Från Vero Moda: Tunika

Föreläsningsdag

2011-03-28 | 21:49:34 Kommentarer (0)
Kul att det har varit så fint väder idag, kul att jag hade föreläsning från 8-16 om hälso och sjukvårdens organisation och läkemedelsberäkning. Sen storhandlade jag mat och räknade lite när jag kom hem. Dagen har inte varit intressantare än så, tyvärr.

I morgon planerar jag i alla fall att plugga på förmiddagen, och ta ledigt på eftermiddagen och åka till Marieberg. Behöver lite till Nadja och lite till mig själv.

// Jenny

Tre dagar

2011-03-27 | 14:53:19 Kommentarer (5)

I fredags avslutades dagen med en sen ridtur tillsammas med Linn & Olle, tror vi red ut strax innan åtta på kvällen.

Lördagen började med att åka en sväng till Karlskoga med AK, gick runt och kikade i lite affärer och sen var vi och kollade utanför en lägenhet som jag ligger på 4:e plats på (kommer säkert inte få den...). Såg annars rätt okej ut, på utsidan alltså. Handlade däremot inget i Kga, men ångrar att jag inte köpte en klänning som jag provade.
Blev sen en ridtur tillsammans med Linn igen, i solen. Var jätteskönt och vi skrittade runt Fbo, det var mer snö än vad vi trodde i skogen så hästarna blev trötta.
Avslutade kvällen med en liten stunds arbete i ladgården, duscha hunden och åka till Patrik & Fanny och äta mat och kolla på film.

Idag har jag ridit hela förmiddagen med Linn & Olle igen :) Vi passade på att skritta ända till Jacobs Loge och tillbaka i blåsten.

Sen har jag faktiskt pluggat en stund och nu ska jag gå ett varv runt hästarnas hage och kolla staketet innan jag åker till Dfs och lämnar tillbaka filmen vi hyrde igår.// Jenny


Svaren

2011-03-24 | 21:44:40 Kommentarer (6)
Svaren på proverna hade kommit idag - allt såg bra ut. Alla värden både på blodstatus och muskelproverna var som dom skulle. Det känns skönt att veta att det inte är det som är felet. Däremot är det ju något annat - men vad?
Veterinären hade inga förslag på hur vi ska gå vidare - och inte jag heller.
Just nu lutar det åt att släppa det ett tag, fortätta rida på henne men ta det lugnt. Det är ju trots allt inget hon verkar ha ont av.

Vet du varför hästägare lever längre?
- Dom är djupfrysta halva året.

// Jenny

Nya böcker

2011-03-24 | 16:08:00 Kommentarer (1)
Har suttit och troligtvis klickat hem dom sista böckerna som behövs på min utbildning. Samtidigt råkade jag se att sista delen i Grottbjörnens folk serien kommer ut om bara ett par dagar. Och dessutom bara kostade 195:- , så då beställde jag den också såklart! Får väl äta nudlar en vecka eller något sådant, tror allt gick på nästan 1500 :- totalt..
Jag har verkligen gillat dom 4 tidigare böckerna, så hoppas nu att den här också är bra!// Jenny

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

2011-03-24 | 09:41:00 Kommentarer (2)

Elin & Camilla får vara under den rubriken, fast alla mina andra vänner är ju också snälla =)

Veterinärbesök & respondering

2011-03-23 | 19:36:40 Kommentarer (2)
I måndags var veterinören ute och Nadja fick vaccin+ att vi tog lite blodprover på henne. Bland annat järnvärdet för att kolla att det ligger bra igen efter behandligen. Och så en del muskelprovet bara för att se så att det inte är något sådant som ligger bakom hennes problem (hoppas inte!). Det skulle ta några dagar innan svaren kommer, men jag hoppas på att veterinären ringer i morgon. Får hoppas på att svaren är bra nu också.

Idag har jag & Malin varit respondenter på vår C-uppsats på seminariet. Gick rätt bra & jag är nöjd med kritiken som vi fick. Ska ändra lite saker nu innan vi lämnar in den igen. Fast mest småsaker som tur är. På fredag är det våran tur och vara opponenter, så det ska bli spännande och se hur det går!


// Jenny

Vintertradition!

2011-03-20 | 17:48:57 Kommentarer (1)

Igår var det dags för årets vitntertradition - pimpeltävling på Västersjön. Enda gången varje år som man träffar i stort sett alla "grannar" som bor runt sjön. Att det inte blev något napp spelar ingen roll. Det var bara så skönt att sitta i solen ute på isen och prata med folk, och sen grilla lite korv efteråt. Lyckades ävan komma 2:a på tipspromenaden och vann en chokladask!
Var lite misslyckad pakeringsplats på ett gärde, men det löste sig ju. Vi var ju många som kunde hjälpa till och knuffa upp bilarna som fastnade :)

Efter det var jag bara hemma en stund innan jag gick till stallet, och red ut tillsammans med Charlotte. Kul och få sällskap i den fina vädret!

Avrundade sen dagen med lite jpbb i ladugården, fixa stallet och en kväll i soffan tillsammans med resten av familjen.// Jenny


Solsken! :)

2011-03-17 | 14:16:47 Kommentarer (1)

Har så mycket att göra just nu att jag inte ens hinner blogga...

Igår så red jag en barbackatur på Nadja på kvällen, känns lyx att solen fortfarande är uppe runt 5 och att man slipper alla reflexer! Hann med en promenad med Olle på kvällen också, han var jättepigg!

Idag blev det en rätt lång ridtur på förmiddagen, var jätteskönt ute i solen. Vi red både på vägen och i skogen och allt gick bra, även när vi mötte en traktor på en skogsväg med stora kedjor hängande från frontlastaren!

Nu blir det plugg, och sen möte i Örebro på kvällen. Ska även försöka hinna ringa HSB i Kga, måste försöka få tag i en lägenhet där inför sommaren :)// Jenny


Uppsatsen inlämnad!

2011-03-15 | 19:24:31 Kommentarer (2)
Har idag lämnat in C-uppsatsen till alla som skulle ha den inför slutseminariet till veckan. Känns skönt att ha kommit så här långt nu, äntligen! När vi började skriva för flera veckor sen så trodde jag nog inte att det skulle vara så bra att lärarna tyckte vi skulle få gå upp vid första tillfället!

Så nu blir det en rätt lugn vecka, med "bara" förberedning på oppondetskap & respondentskap. Vilket betyder att jag kommer att åka till Dfs i kväll och sen kommer vara där ända tills på söndag eller måndag. Så nu kommer jag kunna rida mycket! :)

// Jenny


Helgen

2011-03-13 | 18:09:39 Kommentarer (3)

Efter en helg i Dfs åker jag nu tillbaka till Örebro. Helgen har innehållit bland annat 2 härliga ridturer på Nadja (den ena i solsken och den andra i ösregn). Såklart kikade jag ju även på melodifestivalen och tycker att nästan rätt låt vann, inte min favorit men okej ändå. Har även hunnit med en del plugg också, och en långpromenad med hunden idag.

// Jenny


bloglovin RSS 2.0