Helgen

2015-02-13 | 11:56:04 Kommentarer (0)
Efter att ha jobbat och pluggat mer än heltid i totalt 18 dagar på raken så ser jag fram emot två helt lediga dagar nu i helgen. Börjar ikväll med räkfrossa på Gastro och bio (50 shades) med ett gäng tjejer. Sedan Loka med spa och trerätters på kvällen i morgon på alla hjärtans dag. Söndag blir ridtur,städning och baka inför besök på kvällen. 
Vi skriver för fullt på D-uppsatsen nu, som tar riktigt mycket tid. Men nu har vi i allka fall kommit en bit på vägen och haft vår första handledningsträff - som gick bra,. Såklart lite att göra om och fixa till, men alltid skönt att höra att vi ligger bra till både tidsmässigt och har bra innehåll. Var skönt att det syndes att vi hade lagt ner mycke tid på det också. Ska bli skönt när det är öer till sommaren, att bara jobba 100% och ha tid över till annat än jobba, plugga och träna kommer bli skönt :)
 
Norge i somras - Laurgårdseter
 
// Jenny

Snö

2015-02-02 | 19:24:32 Kommentarer (0)
För bara någon vecka sedan tänkte jag att det hade varit kul om man hade fått använda snöskyffeln ordentligt den här vintern. Och efter att ha skottat snö flera gånger om dagen i några dagar så blev det vinter på riktigt. Snö över knäna och minus 10 grader just nu. 
Var riktigt mysigt ikväll att rida barbacka i snön i skogen. Har även varit ute och åkt skidor bakom mina föräldrars hund, hon var riktigt duktig när hon förstod vad hon skulle göra , gick snabbt framåt ibland :) 
/ Jenny 

bloglovin RSS 2.0