Uppdatering.

2014-02-26 | 17:46:46 Kommentarer (0)
Vaknade utan röst och med hosta i morse, bra start på lediga dagen! Så idag blev det vilodag för både mig och Puma, har istället passat på att plugga och sova en del. Gårdagen i skolan var riktigt rolig, då övade vi praktisk förlossningsteknik och hade examination på A- HLR barn och scenarioträning med barn.
 
 
Det är som vår ute nu och snön är snart borta. Puma blev av med vintertäckena för några dagar sen och får nu bara ha tunnt fodrat ute. Så skönt att slippa dom tunga tjocka täckena! Det har varit fint ute på ridbanan senaste dagarna så hon har fått ett par pass där senaste dagarna, och hon har varit fin, men märks ju såklart att vi mest har ridit ut i vinter eftersom jag har varit lite lat och inte åkt till ridhuset.
Planerna, när jag blir frisk, är vaccinering och tandkoll i början/ mitten av mars och sen ska vi ut och rida för tränare, funderar just nu bara mest på vem jag ska välja av dom som finns häromkring :) Tycker ju att Pelle var bra som jag red för sist, innan hon blev behandlad i bakbenet, men det tar emot lite att åka 1 timmes enkel resa till Krontorp bara för att träna. Ska se om jag kan hitta någon som är lika bra, fast inte lika långt att åka :)
 
(Lissie och jag i somras)
Fast nu ska jag borsta katten, plocka undan lite hemma (får ju finbesök i morgon innan jobbet!) och sen åka och lägga mig i en annan soffa så vi kan vara sjuka tillsammans i kväll.
// Jenny

Helgen

2014-02-17 | 22:19:32 Kommentarer (0)
Helgen började bra med födelsedagskalas hos min bror med släkten. Sen på lördagen åkte jag och mina syskon till Säfsen för en dag i slalombackarna. Vi fick tyvärr inte så bra väder, men det var kul att åka ändå, ingen trängsel i backarna i alla fall!
Fortsatte kvällen med lite försenat alla <3 dag firande.
Idag fick Puma en ridtur på ridbanan efter jobbet. Tror att hon har fått vårkänslor eller något sånt för vi blandade jobbet med en del bocksprång runt banan. Eller så var hon inte så sugen på att jobba idag :)

De vackraste sakerna i livet kan man inte se eller ta på. De finns i ditt hjärta.

2014-02-15 | 00:26:24 Kommentarer (0)
Sista natten för den här nattperioden på jobbet är gjord, efter det har jag varit på kalas på kvällen och hann med en tur med Puma ute i det fina vädret innan det. I morgon planeras Säfsen och lite skidor och sen på kvällen lite alla hjärtans dag firande i efterskott.
 
 
 

2013

2014-02-09 | 16:07:38 Kommentarer (0)
   2013 blev 2014 och för att sammanfatta 2013 var det ett år där det hände väldigt mycket, både bra och dåligt. MEN måste säga att allt, precis allt slutade bra! För att säga några av sakerna som var sådär extra roliga med förra året:
 
Sommarkväll, fullsatt Mariebergsskogen och Gyllene Tider. 80 års kalas ute till sjöss på Bojorten. Semesterveckan på Island. Dagen då jag faktiskt insåg att Puma verkar hålla sig frisk och smärtfri i bakbenet. Dagen då - den efter flera veckors billetande bara stod där - längst inne i hörnet på bilfirman i Kristinehamn - och den svarta bilen blev min. Alla grillkvällar på olika ställen. Slitet med att bygga ett helt staket runt ridbanan från grunden - och känslan när det var klart! Blåbärsturen - i åska och ösregn. Dagen då jag fick reda på att jag faktiskt kom in på vidareutbildningen, och slitet med att plugga halvtid på avancerad nivå på universitetet och samtidigt jobba heltid. Logen och Top Cats. Stockholmsresan, SPÖK på Cirkus med fina arbetskamrater. Göteborg Horse Show med AK. Travresan. Dagen då Siri flyttade in.
Osv....
 
 
 
 

bloglovin RSS 2.0