Keep reminding yourself that everything happens for a reason

2013-02-24 | 22:01:59 Kommentarer (0)
Sista jobbnatten gjord på den här nattperioden, nu är det dags att vända rätt på dygnet igen. Skönt att vara ledig i morgon. Puma ska få nya skor så sen ska vi sätta igång igen. Idag tog vi bara en promenad ute i solen och myste ute i det fina vädret. Så skönt att det är ljusare ute nu på dagarna och att solen tittar fram ibland.
 
Har haft tre fina tjejer på besök en stund ikväll och nu blir det lugnt resten av kvällen framför brasan. Trots att jag är ledig har jag en massa jag ska göra, så det är bäst att för en gångs skull försöka ta det lite lugnt :)
 
Utsikt från mitt köksfönster.
 
// Jenny

Onsdagsledigt!

2013-02-20 | 20:58:43 Kommentarer (0)
Dagen blev inte som planerat eftersom puma hade lyckats trampa av sig en sko igår i hagen. Och hade ju inte bara lyckats trampa av den, utan också fått ett sår under hoven. Men det såg fint ut idag som tur var, men det blir vila i väntan på hovslagaren. Ska prova i morgon innan jobbet om det går att gå ut och gå en sväng med henne eller om det är för halt.
Annars har min enda lediga dag den här veckan varit lugn, har varit och handlat mat och varit hemma hos mamma o pappa en sväng och fixat lite med min bil, den ville ha ny olja och en ny lampa ditsatt :)
Nu är det snart Greys här på tvn, ett fotbad och en varm brasa! Kanske lite godis också :)
/Jenny

För varje minut du är arg förlorar du 60 sekunder av glädje.

2013-02-15 | 22:24:00 Kommentarer (0)
 Har förstått på kommentarerna att ni vill ha bättre uppdatering, så ska försöka bättra mig! Dom senaste dagarna har inte varit så roliga - men ibland måste man bara få lite tid att försöka gå vidare...
 
Fick tillbaka tentaresultatet på handledautbildningen och fick visst högsta betyg - så då tyckte jag att jag kunde unna mig lite nya filmer!
Senaste Grey´s som jag faktiskt inte har köpt än, "Jag saknar dig" som handlar om ett tvillingpar där den ena systern dör och "Bridesmaides" som jag såg i London, men gärna vill se igen med svensk text :)
 
 
Puma mår bra och har dom sista två veckorna ungefär, sen all snön kom sista gången, fått varva jobb och ridturer i snön både på gärdet och på ridbanan, med promenader ute på vägarna. Idag tog vi faktiskt bara en långpromenad ute tillsammans, det var riktigt skönt att komma ut och bara vara en stund. I morgon är det nog longering som står på schemat för det var ett tag sedan vi gjorde det sist.
 
 
För övrigt hittade jag ett gäng fina arbetskamrater (och mig själv också för den delen) i tidningen häromdagen!
 
 
// Jenny
 
 

bloglovin RSS 2.0