Gårdagskvällen

2010-12-30 | 11:51:32 Kommentarer (3)
Har fixat om lite i designen nu, lyckades inte få den andra att fungera och den blev väldigt tråkig utan bilder... Den här är väl inte så fin kanske, men planerar att göra en ny header snart :)

Igårkväll var jag i alla fall hemma hos Ida & träffade Elin. Lite kul att vi skulle träffas på ICA innan & handla till Tacos, och att Elin väntade inne på ICA, jag & Camilla väntade innanför dörrarna & Ida väntade utomhus. Ida måste ju ha haft det kallast i alla fall... Kvällen var trevlig, som vanligt, med spel, film & alldeles för mycket godis. Synd att vi bor så långt ifrån varandra, eller ja, Elin bor långt ifrån oss andra...


Resten av dagen ska jag plugga, rida, fixa stallet & kolla på ridsport kl 20.00 på SVT24 i ikväll :)// Jenny

Mellandagsrea osv.

2010-12-28 | 20:50:36 Kommentarer (2)
Igår kväll klarade jag Gröna Kortet med alla rätt :) Skönt att det är klart nu!

Har varit på mellandagsrea med Ida hela dagen idag, fast av det jag handlade var inget på rea. Köpte 2 kajalpennor, 2 böcker & en TV (blev en Samsung LCD - tv). Hade trevligt som vanligt!

Var även inne en sväng på Till Häst, men köpte inget. Men hittade en jättesnygg grimma från Whitaker, dock kostade den 300:- och tyckte det var onödigt eftersom Nadja antagligen kommer ha sönder den :P// JennyGod Jul =)

2010-12-24 | 14:09:52 Kommentarer (8)
Nadja & jag önskar er en riktig God Jul !


Bildfel

2010-12-22 | 17:41:18 Kommentarer (4)
Och förrsten, om ni undrar varför min blogg saknar bilder i designen? Det undrar jag med, har inte löst problemet än...

// Jenny

Jag dissar greptillverkarna !

2010-12-22 | 15:57:28 Kommentarer (0)

Tänkte bara sägga att jag totalt dissar dom som tillverkar gödselgrepar. För man kan tydligen inte köpa ny grep på Hööks om skaftet är köpt på Granngården, för då är det för litet. Och man kan tydligen inte köpa ny grep av samma märke som skaftet, för då har dom gjort om skaftet så då passar ju såklart inte grepen. Varför kan inte alla tillverka likadana? Tycker det är onödigt att få köpa nytt skaft hela tiden fast det inte är trasigt!

// Jenny


Bara 2 dagar kvar tills julafton nu :)

2010-12-21 | 22:42:36 Kommentarer (5)
Tänker inte underhålla er med skolsaker nu, har bara haft handledning för PM:et i skolan + att Malin & jag åkte hem till mig och skrev lite till på PM:et tillsammans.

Nu sitter jag här i allt julmys i Örebro och ska åka till Dfs i morgon. Ska försöka hinna med och gå ut i skogen & hugga en julgran i morgon och även åka till Kerstin & Pelle på julfika / paketbyte på kvällen.

Torsdagen blir en massa plugg för att jag ska slippa plugga i morgon och på julafton :) Antagligen även en fika med AK om det fixar sig med allt :)

Nadja & jag julen 2009// Jenny

Julvideos

2010-12-21 | 18:35:50 Kommentarer (5)

Favoriterna i repris, såhär inför jul <3/ Jenny

Shopping hela dagen lång... !

2010-12-18 | 21:52:28 Kommentarer (9)
Kommer fortsätta vara dålig uppdatering närmaste veckan... Men ska iaf försöka svara på lite kommentarer i morgon!

Har varit på Marieberg/ IKEA/ Hööks hela dagen nästan idag tillsammans med min bror & hans flickvän. Inte roligaste dagen att åka dit, men med 4-hjulsdrift klarade vi oss genom snödrivorna... Trots att dom vi mötte vevade ner rutan och varnade oss för att åka den vägen...

Köpte i alla fall
 - En TV bänk
 - Nya vinterridvantar på Hööks, fodrade läderhandskar
 - En mockningsgrep på Hööks 

Kollade på en TV också, men det får bli på mellandagsrean (hoppas den är billigare då!)
Ska slå in lite julklappar nu!
// Jenny

Torsdagsfunderingar

2010-12-16 | 15:50:06 Kommentarer (9)


Grönt Kort provet blir inte till helgen, det blir i juldagarna i stället troligtvis. Känns rätt bra för då hinner jag plugga mera :)
Skriver PM i skolan just nu, Malin & jag skriver om massagens effekt på för tidigt födda barn. Ganska intressant, dock verkar olika studier har gett olika resultat.

Imorgon åker jag till Dfs efter föreläsningarna och hoppas på att hinna rida på kvällen. Sen blir det kanske Örebro i helgen (köpa TV-bänk....) eller kanske Askersund & hälsa på mormor. Får se var jag tar vägen :) Är ju i alla fall klar med alla julklappar & det är skönt!


// Jenny

Å så var det söndag igen..

2010-12-12 | 13:25:35 Kommentarer (7)
Helgen har innebärt bland annat att jag jobbade 7-16 igår. Lite ovant eftersom sist jag jobbade där var i augusti, men man kom ju rött snabbt in i det igen... Och det var kul & träffa alla gamla härliga arbetskamrater igen :)

Har också hunnit med att rida en del, fredag kväll red jag ut i mörkret tillsammans med Linn & Olle. Igår red jag själv efter jobbet en barbackatur. Hade tänkt mig lite dressyr på ridbanan, men eftersom dom tolkade på gärdet vid sidan av så struntade jag i det, hade ingen lust att ramla av :P, så jag red längs vägen i stället. Nu tänkte jag gå en liten promenad med henne, för att sen packa inför att åka till Örebro i kväll.

Kommer & bli dålig uppdatering vecka som kommer. Har föreläsningar från 8-17 alla dagar + att jag ska plugga till Gröna Kortet eftersom vi snart ska göra provet. Gissar att jag måste plugga lite skolsaker utöver föreläsningarna också.// Jenny

Stallbranden i Kga

2010-12-11 | 16:25:51 Kommentarer (4)

I morse brann Botorps ridskolas plåtstall (privathästarna) ner till grunden, och alla 8 hästarna brann inne.
Det kommer så nära när det bara ligger 20 min med bil från oss. Man tänker att det lika gärna kunde ha varit sitt eget stall, och det kan det ju också ...
Dessutom så rubriceras det som mordbrand för tillfället (den tekniska undersökningen är inte klar..). Jag hoppas vetkligen att det inte var det.

I kväll tänker jag krama Nadja extra mycket <3

http://na.se/nyheter/2.3396/1.1036801-atta-hastar-doda

// Jenny


Julklappstips

2010-12-07 | 20:56:59 Kommentarer (5)
Jag tycker alltid det är svårt att hitta på något till mormor, farfar osv. eftersom dom aldrig önskar sig någonting! 
 Dessutom har dom oftast allt dom behöver.
Så i år testade jag någonting nytt, har gjort egna tvålar och sen dekorerat med ett juligt omslag. Själv tycker jag att tvålarna blev sådär (var jättesvårt att inte få luftbubblor med när jag värmde tvålmassan + att doftoljan jag använde fick dom att bli gulaktiga istället för vita), men att omslaget blev jättebra! Har däremot glitter i hela lägenheten nu :)
Allt är köpt på Panduro, och det blev inte så dyrt heller, runt 200 kr för 6 tvålar och nästa gång behöver jag bara köpa tvålmassa & papper, för allt annat finns det mycket kvar av =)

Bjuder på en liten bild också =)// Jenny

& han är tillbaka...

2010-12-05 | 20:56:12 Kommentarer (8)

Efter en hel del småpyssel idag så följde jag med Linn och hjälpte henne och lasta Olle - och köra hem honom till oss! Så den nya hästen är inte så ny :) Bara Olle & Linn som kommer tillbaka igen.

Och dessutom ger dom mig träningsvärk på en gång. Klart jag & Linn fick pulsa till dom nästan längst bort i hagen. Dom har ju hage ända bort till andra stallet för tillfället, har satt ihop 3 stora hagar till 1 :)

Får ta någon ny snöbild någon dag :)// Jenny


Varit på Granngården

2010-12-04 | 13:50:08 Kommentarer (4)
Har hunnit med en tur till Granngården på förmiddagen och handlade en pall spånbalar, broddar, Krafft Groov 60 & 6 st saltstenar.
Skönt och ha det fixa & klart för i morgon kommer ju förhoppningsvis nya hästen :)

Nu blir det mot stallet, ska rida en sväng. Det blir dressyr eller uteritt =)// Jenny

Julbloggtävling

2010-12-04 | 13:39:43 Kommentarer (0)

Klicka här om du också vill vara med och tävla!


bloglovin RSS 2.0