Nyinköp.

2012-04-28 | 14:12:10 Kommentarer (0)

Var inne til DVF på vägen hem från jobbet i fredags, och handlade med lite nytt som jag behövde hem. Blev ett par svarta benskydd från Schokemöhle och en tävlingskavaj + tävlingströja att ha under kavajen från Lamicell. När jag kom hem passade jag också på att anmäla mig och Puma till våran första tävling tillsammans, blir en klubbtävling, två clear round hoppklasser.

 

// Jenny


Måndag

2012-04-23 | 21:45:32 Kommentarer (1)
Har jobbat i helgen så är ledig idag och i morgon, riktig lyx att vara ledig två dagar i rad efter helgjobb. Började morgonen i stallet med utsläpp. Passade på att rida och göra klart allt annat när jag ändå var där. Idag blev det hoppning på banan, red dressyr igår och uteritt dagen innan det.
La upp en övning med en bom-hinder-bom bland annat som kändes jättebra. Puma är så söt när hon istället för att bara galoppera över bommarna och hoppa över hindret istället tar stora hopp över bommarna också, så det blir som stuts!Sen blev det hem och laga lite matlådor till veckan innan jag åkte till mamma & pappa en sväng och var med en stund med kossorna på kvällen. Lagade min cykel också när jag ändå var där med den. Körde lite hö till stallet och nu är jag hemma igen. Och cupcaken står i ugnen.


(Lovis vill också hjälpa till och hämta hö...)

// Jenny

Tisdag

2012-04-17 | 12:01:00 Kommentarer (0)Puma fick en välbehövlig vilodag idag, vi var bara ute och gick en sväng. Verkar som om hostan hon hade i en vecka har försvunnit också.

Hoppas nu bara på att det slutar snöa också, har redan lagt sig ett lager på vägen och jag har ju såklart bytt till sommardäck på bilen. Vill ju gärna kunna komma hem från jobbet när jag slutar senare i kväll...

// Jenny

One horse. One rider. One team.

2012-04-17 | 11:48:25 Kommentarer (0)

Veterinären

2012-04-05 | 18:46:06 Kommentarer (1)

Tänkte tillbringa min lediga dag med att göra minsta möjliga idag och ladda upp för fyra dagars påskjobb. Blev istället väckt på förmiddagen av att pappa ringde och sa att veterinären skulle komma om trekvart till en kossa, så det var bara att gå upp och cykla till stallet och gå dit med Puma. Så nu har hon blivit vaccinerad med både den vanliga sprutan och mot boutism. Så det blev oplanerad vila idag för henne, och imorgon också. Passade på att ta bort broddarna idag i alla fall, får hoppas det inte kommer mer snö.
Hann med att hjälpa till lite med kossorna på kvällen, och nu sitter jag hos mamma & pappa och hälsar på lilla Gizmo.


// Jenny


bloglovin RSS 2.0