Only miss the sun when it starts to snow

2013-01-22 | 15:50:51 Kommentarer (1)
Första dagen idag på 8 dagar jag inte är på jobbet, så skönt med så fint väder! Trots - 16 på mätaren så har solen gjort att det har varit lagom ute. Var ute och red och fixade stallet på förmiddagen efter en sovmorgon. Puma fick ett pass på banan och sedan en promenad ute på vägen i solen.
Var sedan hemma till mamma o pappa en kort sväng och tog lite kort och fikade. Nu är jag påväg hem och ska ha en myskväll tänkte jag :) . Blir lite städning, betala lite räkningar och sånt, sen blir det soffan resten av kvällen, eller framför brasan med en bok om det inte är något bra på tvn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laughter is timeless. Imagination has no age. Dreams are forever.

2013-01-12 | 15:21:30 Kommentarer (0)
Ledig helg och sovmorgon i morse. Var i stallet på förmiddagen och longerade och tog en promenad med Puma. Brukar försöka lägga in det mellan ridningen nu när jag sätter igång henne så jag inte rider varje gång. Vi övade på att gå förbi pappas kossor som går utomhus bakom ladugården, puma tycker dom är lite läskiga :)
 
Jag har precis skrivit klart det allra sista på hemtentan på handledarutbildningen. Så skönt! Nu är det slut med att jobba heltid och plugga halvtid (om tentan bli godkänd...). Igår kväll blev det trevligt 83 års kalas och jag lyckades komma på delad förstaplats på ett frågespel som tillverkades 1983 :P
Nu ska jag ta bort alla tomtar hemma och kracha pepparkakshuset. Sen blir det nog en promenad till senare.
 

Bild från i torsdags.
//Jenny

I choose to be happy.

2013-01-03 | 21:05:05 Kommentarer (0)
Efter jobb hela nyår och igår så var det skönt med ledig dag idag. Imorgon blir det jobb igen - långhelg på jobbet.
Det blev tidig stallmorgon i morse med utsläpp och jag tog en uteritt på Puma längs vägarna. Tur att jag har en så snäll häst när jag lyckades möta både en lastbil och en traktor med vedlass samtidigt i halkan, och vi stog i mitten när dom skulle mötas.
Sen blev det en lugn eftermiddag i stugan, har eldat och pluggat lite inför hemtentan till veckan. Blev en promenad också och nu tar jag det lugnt lite framför tvn. Puma har vilodag i morgon så jag får lite sovmorgon innan jobbet.
 
 
// Jenny 

bloglovin RSS 2.0