--> inte hemma...!

2011-07-28 | 11:15:00 Kommentarer (0)
Är på jobbet, märks väl? Haha, nej men har förinställt :)
Ska på kalas sen i Björneborg i kväll så har nog ingen tid för datorn idag.

Nadja får vila och ta de lungt, ska till stallet och fodra i kväll bara mellan jobb och kalas. Men det ska jag hinna med! Ska försöka hinna med lite annat "viktigt" småfix också. Skönt att ha sånt gjort.

// Jenny

Pannband

2011-07-27 | 22:12:47 Kommentarer (3)
Tror jag behöver köpa lite fler pannband. Eller inte, men fina är dom!


Update ;)

2011-07-27 | 22:05:56 Kommentarer (0)
Har faktiskt lyckats glömt bort bloggen ett tag under den senaste tiden. Men tror inte ni har saknat mig alltför mycket :)

Jobbar på som vanligt. Börjar kännas lugnare nu och som att jag börjar komma in i det mer. Att rutinerna fungerar och att jag börjar komma in i dom, det är skönt. Fast jag lär mig fortfarande massa nytt varje dag!

För övrigt försöker jag hinna med att träna & träffa folk. Går inte så bra med det sista, förutom dom jag träffar på jobbet, i stallet eller när man är påväg någon annanstans. Men var iaf på logen när Playtones spelade i helgen som var. Och ser ut som att det blir fler att träffa i helgen!

Och ja, när det gäller Nadja, så får vi se vad framtiden blir. Men väntar fortfarande på papper och intyg från ATG i Karlstad sedan vi var där på veterinärbesök förra veckan. Sen får vi se hur det blir. Längtar tillbaka till tiden då hon var pigg & frisk...// Jenny

Igår.

2011-07-19 | 12:08:55 Kommentarer (1)
Igår ägnade jag iaf hela förmiddagen åt att jaga förrymda kvigor som absolut inte ville springa tillbaka in i hagen. Dom tyckte att det var mycket roligare att vi fick springa efter dom (fram & tillbaka) på ett annat gärde i ösregn och med genomblött gräs i midjehöjd. Jag hade en hel sjö i gummistövlarna efteråt. Sen blev det en tur upp på vägen också och ut på andra gärden. Mysigt.
Hann precis byta om och torka lite innan det blev en kvällstur på jobbet.

Är nu snart päväg till jobbet för en kvällstur igen. Hoppas det blir en lugn kväll :)

// Jenny

Lördagskväll.

2011-07-19 | 12:04:30 Kommentarer (0)
Lite bilder från i lördags kväll. Oredigerat som vanligt =)// Jenny

Bio

2011-07-13 | 22:38:59 Kommentarer (0)
Idag har det varit en sådandär rörig dag på jobbet. När man är överallt och gör allt samtidigt och det känns som att man inte har koll på läget alls. Sådana dagar när man undrar om man kanske borde byta yrke. Fast samtidigt lite värdelöst att ha pluggat i tre år då kanske.

Har också varit på sista Harry Potter filmen idag, tillsammans med Ida. Precis som alla andra Harry Potter filmer :) . Förutom att det var så mycket folk att filmern blev en halvtimme försenad när den började så var det helt okej. Filmen var bra och det var ett bra slut på hela serien! Fast det känns konstigt att det är slut nu - att det inte kommer fler filmer. Men får väl hitta på några andra filmer att följa :)Imorgon - jobb igen (förvånade??). En kvällstur. Trevligt.

// Jenny

Idag

2011-07-11 | 16:40:00 Kommentarer (0)
Dagens låt: Av någon okänd anledning: The Ark med Breaking up whit god
Dagens klädsel: Osmickrande sjukhusarbetskläder...
Dagens frisyr: Uppsatt arbetsfrisyr, det enda man orkar fixa tidigt på morgonen innan jobbet.
Dagens dricka: Juice & Vatten
Dagens mat: Paj
Dagens godis: Inget än, troligtvis inget alls idag
Dagens tidning: Senaste numret av Ridsport.
Dagens vän: Får väl säga mina trevliga arbetskamrater, dom enda jag hittils träffat idag
Dagens vill ha: Någon som kan sätta upp min lampa.
Dagens saknad: Semester!
Dagens köp: Ingenting än, troligtvis ingenting alls idag!
Dagens bästa: Att träna & åka till stallet står på schemat efter arbetet!
Dagens sämsta: Att ständigt inte hitta sakerna man behöver när man jobbar på andra sidan.
Dagens internetsida: http://www.dressyrmupparna.se
Dagens beroende: Papper & penna...

Gårdagen

2011-07-10 | 13:32:00 Kommentarer (2)
Gårdagen bestod iaf av att jobba till 16, träna och sen åka till stallet. Red ut en barbackatur tillsammans med Linn på kvällen. Var en lagom ritdtur för det var fortfarande ganska varmt ute. Däremot var Nadja på ett underbart (?) humör, men tror att det mycket berodde på alla myggor/knott som var på oss hela tiden. Hon var jätteirriterad på ungefär allt och blev arg på mig så fort jag gjorde någonting. Så hon småtravade ungefär hela vägen och slängde med huvudet. Blev en massa flugmedel sen när jag kom hem, om det fortfarande är lika mycket insekter senare blir det flugtäcke...// Jenny

Långhelg.

2011-07-09 | 22:50:51 Kommentarer (0)
Ja då var det långhelg på jobbet den här helgen. Så typiskt att det ska vara så mycket annat kul just när man jobbar långhelg. Hade 100 gånger hellre varit på Fjord SM i Örebro eller på PiP dom här dagarna. Tur att halva långhelgen har gått & att det bara är två dagar kvar.

Igår tänkte jag på att det snart är vinter igen. Deprimerande. Det är ju snart augusti...// Jenny

Mitt ointressanta (?) liv.

2011-07-04 | 21:47:54 Kommentarer (2)
Ibland är bloggmotivationen inte så stor, speciellt om man känner att det enda man kan skriva är att man har jobbat...

Lördag: Blev en förmiddag med att laga staket till hästarna och att fixa i stallet. Eftermiddagen tillbringades i Gryten med Elin & Ida. Det blev årets första dopp i sjön, smultronätning, fotografering & en del annat. Dessutom hann vi in en sväng och kollade Golden Times på eftermiddagen också.

Söndag: Sovmorgon, gym & sen en långpromenad med Nadja. Gjorde säkert något mer men det har jag glömt :)

Måndag:
Jobbat & sen ridit tillsammans med Linn.// Jenny

Ullared

2011-07-02 | 23:09:00 Kommentarer (1)
Igår var jag till Ullared med Linn & Martin. Väldigt segt att ha jobbat kväll och sen gå upp kl 03 på morgonen, men det gick. Var framme vid Gekås lagom tid och shoppade nästan hela dagen. Blev en hel del saker, ska försöka ta lite kort och lägga upp till er senare, ska bara leta upp kameran först!
Det var lagom mycket folk och ingen kö in också, och dessutom inte så varmt.
Hemresan var väl däremot inte så rolig då vi lyckades åka förbi en trafikolycka då den precis hade hänt så vi stannade och hjälpte till.

// Jenny

bloglovin RSS 2.0