Torsdag

2011-12-29 | 23:00:30 Kommentarer (0)
I natt blir det sista natten i lägenheten. Sen blir det nog en natt någonannanstans, och natten på nya året spenderas hemma i nya huset! Kan inte bli en bättre start på det nya året!

Idag har jag iaf jobbat och sen varit till stallet. Red dressyr och hoppade några hinder i går - övade egentligen inte på något speciellt, bara att ta det lugnt och kunna sakta av efter hindret. Fortsatte lite med det idag, men blev mer dressyr eftersom banan var rätt blöt. Tog några hopp iaf på ett lågt hinder, kunde inte låta bli... :)

Har hunnit med att fixa klart nyårsklänningen också, och att leta fram väskan jag tänker ha (hade lyckats packa ner den i någon av alla flyttlådor och sen visste jag inte i vilken...). Åkte sen förbi nya hemma och hämtade posten och plockade lite i huset :D

// Jenny

Julafton/juldagen

2011-12-26 | 20:48:24 Kommentarer (2)


( rakaste granen i stan...! )


(hemmagjord glögg såklart!)


// JennyJulen 2011

2011-12-26 | 18:42:39 Kommentarer (0)

Julen i år blev lite som den blev. Julafton började med traditionen att jag & mina syskon, med Puma gick till Jonas & Emma och farfar och delade ut julklappar. Puma hade såklart tomteluva & glitter på sig och fick en massa knäckebröd av farfar. Sen åt vi jullunch hos mina föräldrar innan jag åkte till jobbet. Jobbade hela em/kvällen och dagen efter.
Sen efter jobbet på juldagen så blev det julfirande med paketöppning osv. hemma hos mina föräldrar igen. Fick en massa bra julklappar!

Idag var det meningen att jag skulle flytta, men eftersom det kom en storm i vägen så blev det inte riktigt så. Men jag var i alla fall till Jysk med AK som sällskap och köpte gardinstänger och nu har jag beställt gardiner också till stora rummet.
Hittar inte sladden så blir tyvärr inga bilder på huset / puma som tomte idag. Blev en på tiden med våran gamla epa istället :)

// Jenny


Tisdag

2011-12-20 | 21:18:34 Kommentarer (0)

Har hunnit med gymmet med Sandip efter jobbet idag - så imorgon kommer jag att ha träningsvärk i hela kroppen! Åkte till stallet efter det och fixade. Gick inte att rida på ridbanan så blev en långpromenad ute på vägarna i stället. Jättemysigt att vara ute i snön och det är helt tyst ute! Puma var glad & pigg som vanligt, även fast hon helst inte hade lämnat sin mat inne i boxen!

Har hämtat nycklarna till huset nu, och på torsdag börjar jag flytta saker. Ska se till att lägga upp en bild på huset någon dag, jag vet att vissa av er är nyfikna på hur det ser ut!// Jenny


Helg

2011-12-17 | 18:10:25 Kommentarer (0)

Halva lediga helgen har nästan gått och jag har inte hunnit med mer än en sovmorgon, en ridtur och att tvätta bilen. Ridturen blev i alla fall med Charlotte och vi tänkte rida en sväng runt i skogen bakom f-bo. Kom typ halvvägs innan vi fick vända igen eftersom det låg ett stort träd över vägen som inte gick att komma runt. Men det var ju kul i alla fall, trots att vi fick rida samma väg hem igen. Snöade gjorde det under hela ridturen också :)

I morgon får jag hämta nycklarna till huset! Så jag räknar med att jag om max två veckor har flyttat dit!
Nu ska jag göra något mer vettigt av dagen som är kvar, tänkte ta en långpromenad och försöka få det sista med julklapparna fixat.// Jenny


Kanske dags att bya yrke? :)

2011-12-13 | 14:07:24 Kommentarer (2)


Att leva med en sjuksköterska innebär


att hon aldrig kommer tycka synd om dig när du är förkyld.

att hon tycker alvedon är allsmäktigt och botar allt utom cancer och otrohet.

att du kommer få väcka henne när hon förtvivlat gnyr i sömnen" Nej, 9:2 fick inget dropp, han som knappt åt något. Innan du har vant dig kommer du att säga "Ingen fara älskling, du drömmer" Hon kommer då att fortsätta drömma och vrida sig. Efter ett tag har du lärt dig och säger istället" Älskling, du kopplade en 10% 40/20 och han drack en näringsdryck" Hon kommer då bli nöjd, vända sig om och krypa upp mot dig och viska "Jag älskar dig, men mest av allt älskar jag min kliniska blick".

att du tror att du ska få en trerätters med tillhörande dryck när hon kommer hem och vill diskutera jobbet
"Pankreatit med sepsis och en cirkulatorisk svikt"

att hon inte säger att du är duktig när du har lagat bilen, men observerar och berömmer dig för att du är duktig på att tvätta händerna efteråt.

att dina vackra ögon inte var det första hon såg hos dig, utan dina fina, stickvänliga vener på händerna.

Sjuker

2011-12-12 | 19:51:58 Kommentarer (1)
Ligger hemma med magsjuka, inte bästa måndagsnöjet kanske. Har typ sovit bort hela dagen och resten av tiden har jag kollat på tv.
Hoppas på att jag är frisk i morgon. Inte för att jag får gå till jobbet i alla fall, men ändå...
// Jenny

Vinter

2011-12-08 | 17:25:15 Kommentarer (0)

Nu har det gått och blivit vinter ute över en natt. Inte helt fel.
Nu kan det få vara snö över jul/nyår i alla fall!
Igår började jag i alla fall flyttpacka - börjar kännas att det närmar sig att jag ska flytta nu :DVar ute på en långtur med Puma idag och provade broddarna/ snösulorna. Vi var rätt långt, till Stonehill och tillbaka och sen fick vi sällskap av Emma en sväng på slutet eftersom vi mötte dom när vi var ute och red.
Puma var pigg idag och tror vi var ute typ 2,5 timmar totalt. Mina fötter hann i alla fall frysa till isbitar innan vi kom hem, kanske dags att ta fram vinterstövlarna?// Jenny


Första semesterdagen

2011-12-06 | 14:28:47 Kommentarer (0)

Det är faktiskt lite mysigt att det ser ut att bli vinter nu. Har minusgrader och igår snöade det. Jag trodde inte att jag skulle kunna rida idag, men snön la sig inte så det blev en uteritt i solsken! Hur skönt som helst och efteråt fick Puma äta lite mat ute i solen så kunde jag och stallkatterna sitta bredvid och mysa lite i solen :) Tror Puma blev lite avundsjuk för hon kom fram och motade bort katterna från mig.
I morgon eller på fredag kommer hovslagaren så då ska hon få vinterskor!


Snart kanske det är såhär mycket snö igen :)

// Jenny


Semester

2011-12-05 | 16:32:00 Kommentarer (0)

Har semester i 6 dagar...! Tänkte att jag skulle få massa gjort, typ flyttpacka, städa bilen, göra klart skylten, köpa julklappar, pyssla i stallet och såklart vara ledig en del :)


bloglovin RSS 2.0