29 april

2014-04-29 | 22:59:05 Kommentarer (1)
Skoldag idag och handledning av våran projektplan och plugg inför nästa veckas tenta i omvårdnad inom ambulanssjukvård. Fortsatte med en ridtur, trodde det skulle bli regn men blev en fin kväll igen ute :)//Jenny

Det är värt att bli betraktad som en idiot om det är priset för att gå sin egen väg

2014-04-08 | 20:19:45 Kommentarer (0)
Jobba natt, sova några timmar och sen ut med hästen i ösregn och blåst. Puma var inte så glad över det, hon ville inte gå ut ur stallet efter att jag hade borstat henne. Sen några timmars plugg i soffan med en filt och en katt i knät medan det fortsatte regna ute.
Nu blir det nog Ryttareliten och sen tänkte jag baka en djävulsflotte till fikat i morgon.
 
Eftersom det tydligen är intressant så kan jag säga att Pumas tänder såg jättefina ut vid kollen, hon hade lite åldersförändringar bara och en tand som var lite högre än dom andra, som är åtgärdat nu. Och det är ju inte så konstigt, hon fyller ju 14 år nu i vår :) Planen är som förut, att hitta en bra dressyrtränare nu i vår, och det verkar som om jag kanske har lyckats med det, får se hur det blir :) Vi ska också komma igång och hoppa igen, eftersom det var okej för veterinären.
 
 
// Jenny

April

2014-04-03 | 20:22:35 Kommentarer (0)
Puma har fått tänderna kollade och blivit vaccinerad, bilen har fått sommardäcken på och vitsipporna växer runt huset. Nu kan man nog säga att det är vår ute :) Känner mig lite sliten efter två jobbnätter med bara tre timmars sömn mellan, men tur att man blir på bättre humör efter en lång ridtur i solen med bara en tröja på sig!
Ska packa lite nu inför minisemester i Stockholm i helgen, och hoppas så lika fint väder där :)

//Jennybloglovin RSS 2.0