Islanshästridning

2011-05-30 | 22:35:55 Kommentarer (3)
Och här kommer lite bilder från islandshästridningen i Ånnaboda. En fyratimmarstur tillsammans med 3 klasskompisar till mig. Mycket lyckat med fint väder, härliga hästar och allt annat som också hör till!// Jenny

Småsaker

2011-05-30 | 22:33:39 Kommentarer (0)

* Jag är tillbaka i Örebro. Och jag har uppenbarligen glömt vilken våning jag bor på. Beställde onlinepizza till våning 3. Bor jag där? Nej.

* Det är otroligt tråkigt att flyttpacka. Och flyttstäda. Tror det kan bero på att jag verkligen har trivts här i Örebro.

* Har idag ansökt om yrkesexamen  som sjuksköterska och kandidatexamen inom omvrådnadsvetenskap. Vad har jag egentligen gett mig in på? Jag menar, hur kommer det här sluta?// Jenny

Nerräkning till examen!

2011-05-27 | 13:08:07 Kommentarer (4)
Idag är det fredag. Det är nu nerräkningen börjar, eller vad man ska kalla det. Det är sjukt att allt är över om bara en vecka.
Nästa fredag har det redan gått tre år på universitetet och det är dags för examen. Om bara en vecka ska jag ha hunnit med det sista i skolan, haft examensfest på Strömpis med klasskompisarna, champangefrukost, examensceremoni på universitetet, packat ihop det sista i lägenheten i Örebro och en massa annat såklart...
Det kommer kännas tomt när det är över, faktiskt. För även om det har varit tre tuffa år med allt som hör till, så har det faktiskt varit några av dom bästa och roligaste åren i mitt liv!
Betessläpp - 2011

// Jenny

Hovslagardags

2011-05-25 | 17:31:52 Kommentarer (0)

Hovslagaren har varit här idag, så nu har Nadja fått nya skor. Joggingskor enligt henne då hon tyckte vi skulle springa hela tiden när vi var ute och red efteråt.// Jenny


Bara för att ha en rubrik

2011-05-21 | 21:45:47 Kommentarer (1)

Om det är någon, mot förmodan, som undrar var jag har hållit hus sedan jag sist bloggade så kan jag säga att jag har "bott" på and 1A på Karlskoga Lasarett. Känns nästan som det i alla fall. Dom senaste 9 dagarna har jag varit där 7 dagar. 6 av dom var praktik, och en dag hoppade jag in extra som uska.

Däremellan har jag hunnit med att plugga, varit i stallet, varit till Örebro och mycket annat som kommer komma upp dom närmaste dagarna förhoppningsvis med bilder också såklart.

 

// Jenny


VM i plöjning 2011

2011-05-21 | 21:42:37 Kommentarer (0)
:)

2011-05-08 | 17:40:26 Kommentarer (0)

Upptäkte att jag inte har bloggat på en hel vecka. Dåligt av mig, får skylla på att man blir trött av att ha VFU samtidigt som man flyttar. Sitter med ett skitträligt tagentbord, så uppdaterar mer när jag kommer hem till mig sen:)// Jenny


Uppdatering

2011-05-01 | 13:08:54 Kommentarer (3)

Ursäkta min lilla bloggpaus, har varit lite mycket i skolan, med flytten och med allt annat just nu. Här kommer en liten kort uppdatering, om någon är intresserad:


Skolan:
Hemtenta 2 inlämnad till slut på fredagen. Fick samma dag reda påatt jag var en av 65% som klarade 100% rätt på sista läkemedelsberäkningstentan och att jag slipper pressen med att bara ha en omtenta på den, och annars inte få jobba i sommar om jag inte klarade det då. Skönt!

Flytten:
Börjar bli lite ordning nu. Flyttkartongerna står packade i Örebro, det som ska med första vändan på måndag. Har även fått tag i en begagnad frys som jag ska hämta i morgon. Kommer nog blir bra det här så småningom.


Nadja:
Hon är bättre som tur är, haltar inte alls lika mycket. Så inte helt bra, men bättre, det är skönt. Men hon får vila ett par dagar till så hon blir helt bra.

Övrigt: Allt rullar på eller vad man ska säga. Jagar adresser till massa folk för tillfället, är strax dags att bjuda in till examensfest =)

 

 

// Jenny

 


bloglovin RSS 2.0