Citat

2008-12-28 | 16:57:04 Kommentarer (0)
En äkta vän står aldrig ivägen för dig. Om du inte råkar vara på väg nedåt.
-Arnold Glasgow

Nu är det jul igen

2008-12-23 | 21:39:10 Kommentarer (0)
Imorgon ska jag försöka låta bli datorn. Och hinna med lite traditioner som att sätta på Nadja tomteluva och släta svansen o manen med sidenband och gå till Jonas med paket. Öppna paket ska vi också göra hemma och äta lutfisk! Sen det julklappsöppning och Kalle Anka :)


Dan´ före dan´

2008-12-23 | 17:32:38 Kommentarer (1)

Hästarna uppskattade inte mina julsånger i morse vid halv 6, det tyckte jag var lite elakt - jag var ju faktiskt i julstämmning då!
var ute och red tillsammans med Linn & Olle på förmiddagen - det gick bra, Olle var jättelungn trots en vila på 1 månad. Det var skönt. Gick till och med förbi skogsmaskiner som var igång utan att han brydde sig :)
Nadja hade vaknat på fel sida i morse- hon var jättearg på mig. Jag ska inte sjunga julsånger för dom i morgon. ÄVEN fast det är julafton. Får ta den blomstertid istället. Hon kanske längtar efter sommaren...


Visst låter det lite egoistiskt att säga att man hoppas på att man får alla julklappar man vill ha i morgon - men så är det faktiskt. Att jag hoppas på det. Och jag hoppas att alla jag känner också får det de vill ha- och lite till!


Sista skoldagen innan julafton

2008-12-22 | 21:52:02 Kommentarer (2)
Det var härligt idag - när jag satte mig på bussen och satte på julmusik på ipoden och råkade somna ;P Tur att Cissi ringde mig så att jag vaknade innan jag skulle gå av i Karlskoga (tog bilen dit i morse). Sedan var jag till Granngården och köpte hundfoder och en sista julklapp till Linn innan jag åkte och tänkte överraska AK med hennes julklappar.
Som tur var så var hon hemma - men såg tyvärr inte så överraskad ut :P

Sedan blev det att tanka bilen innan jag åkte hem - och vad väntade inte på mig? Jo - en julklapp från jobbet! Visserligen inte något dyrt - men man kännde sig ändå uppskattad och jag hade definitivt inte väntat mig något därifrån. Chefen hade till och med skrivit på kuvertet :P
Sedan blev det att mocka - Linn är ju ledig ända fram till den 7 jan. Men det gick bra, pappa erbjöd sig att hjälpa mig men kom ut lagom till att jag var klar. Han hann bara fylla på vatten. Men det var ju snällt att han erbjöd sig i alla fall ;P

Känner mig lite trött just nu - i morgon blir det en ridtur tillsammans med Linn & Olle + att jag ska plugga resten av dagen. Fast på kvällen så blir det väl att klä granen - det ska jag inte missa!
Snögubben Börje - 2007

Ge mig inga julklappar i år!

2008-12-20 | 21:34:48 Kommentarer (2)

Varför ?
- För att jag definitivt inte är värd det i år.

Jag har inte hunnit rida Nadja sen jag började på universitetet mer än 2-3 gånger per vecka.

Jag hinner aldrig vara med mina kompisar eftersom jag pluggar hela veckorna och jobbar nästan varje helg. Och när jag inte gör det är jag så trött så jag inte orkar. Charlotte har smsat mig massor av gånger och undrat om vi ska rida tillsammans. Men jag hinner inte. Ak vill ha filmkväll & Ida vill gå på mellandagsrea, och jag bara sviker för jag ska jobba eller plugga... Alla säger att dom förstår att jag har mycket att göra- men det borde dom inte säga. det borde egentligen inte vara någon ursäkt för att inte hinna...
Den enda som borde ge mig en julklapp i år är jobbet - för där har jag alltid ställt upp. Faktiskt alla gånger utan en.

Jag har kommit på ett nyårslöfte - ett som jag & alla andra kommer att behöva tror jag.


EKG-lab

2008-12-18 | 20:48:18 Kommentarer (0)
Igår hade jag lab och fick lära ig att ta blodtryck och EKG. Det var kul :) Lite knepigt med alla elektroder, men det blev ju bra till sist =). Får väl lägga ut en bild på mitt EKG ngn dag - det var som tur var helt normalt!
Har inte kunnit rida ngt den här veckan, men imorgon hoppas jag på att hinna med lite markarbete och sen blir dt ridning i helgen - en dag tillsammans med Charlotte =)

Jag fick det här av Charlotte:
Du har alltid varit det snällaste
häststjejen i världen, Du är värld
10 000 röda rosor av älla dina
vänner för att du är en sån fantastiskt
snäll, glad o go tjej!!:) kram Charlotte


Tolkat

2008-12-14 | 17:20:32 Kommentarer (2)
Idag har jag, AK och Camilla tolkat efter Nadja - eller ja, Camilla låg väl mest på backen... ;)
Här kommer ngra bilder, det kommer nog komma upp fler på min bilddagbok sen för nu ska jag ut och mocka och ta in hästarna för natten.
Det var iaf kul- det tyckte nog Nadja också för hon var jättepigg och protesterade inte en enda gång =)

Tolkade på vägen

Fart :)

Hektiskt...

2008-12-11 | 09:30:55 Kommentarer (3)

Under gårdagen hann jag med VÄLDIGT mycket - faktiskt :P

Ha tenta mellan 8-12 (Jag tror att det gick bra!)
• Julbord i Örebro med familjen (Det var gott^^)
• Köra in torv i stallet
• Dressyrpass med Nadja
(det gick jättebra, Nadja var pigg och sammarbetsvillig, det enda som inte fungerade var bromsen, och tyvärr är det ju nästan det viktigaste)
Promenad med Lovis & pappa
• Grey´s Anatomy (hur kunde det sluta sådär? Och nu kommer inte nya avsitt förrän till våren...)Håller med Ida - Kalle på julafton är en tradition och föreläsningar ska inte gå före den ^^


Utkast: Ett meddelande ...

2008-12-09 | 10:03:58 Kommentarer (1)
Ett meddelande på blackboard idag:

Hej,
Nu finns matspjälkningssystemet som två inspelade föreläsningar under kursmaterial. Kan med fördel avnjutas istället för Kalle Anka

Pannkakor & Plugg

2008-12-08 | 18:17:42 Kommentarer (0)
"Jag pratar inte om hur hormonsystemet åldras, eftersom jag tycker att det är skrämmande"

Julmust har jag köpt till tentan på onsdag, kanske kan få mig att piggna till ^^.
Fick tillbaka förra tentan idag och jag blev GODKÄND!!! Skönt det! Slipper man oroa sig för det i framtiden :P
Ikväll blir det plugg & pannkakor. Och på fredag eftermiddag blir det att julhandla tillsammans med Ida i Örebro. Men innan vi gör det ska jag se till att vi ska äta :P 

Min chef ringde idag och undrade om jag kunde jobba under jul. Så nu har jag skrivit upp vilka dagar jag kan jobba. Får vi se hur det blir :P Skrev att jag inte kunde på julafton med att jag kunde jobba under nyår istället. Men det är ju inte säkert att det behövs =). Annars gör det ju ingen att vara lite ledig - eller plugga :/

Helgen

2008-12-07 | 19:52:33 Kommentarer (0)
Idag var det adventsfika på jobbet för dom som bor där - det var mysigt =) Annars har det gått bra att jobba - har träffat flera stycken som jag inte har sett sedan sommaren.
Annars har jag inte hunnit med så mycket - ridit, pluggat och skrivit en önslelista till jul. Idag när jag red i paddocken så mötte jag Cissi, Charlotte & även Peter där och dom red på Lugge & Sackum. Jag blev ganska förvånad när Peter kom ridande på Sackum. Jag visste att han red men inte att han red ut själv. Dom var fina tillsammans!

Ikväll blir det tidigt i säng, känner att jag behöver det :P Imorgon är det ju skola igen och jag tänkte gå upp så jag hinner mocka innan jag åker med bussen så jag slipper när jag kommer hem.

Ha en trevlig kväll!

Äntligen lite snö!

2008-12-05 | 19:42:41 Kommentarer (0)
Idag har det faktiskt kommit ganska mycket snö - det har snöat hela dagen. Och jag har suttit inne och pluggat... Men jag har i alla fall hunnit med att gå en liten promenad med Nadja på eftermiddagen. Men som det är nu så är det ju mörkt redan då :(.
Har också funderat på en önskelista till julen i år - mamma ville ha en. När jag funderade en stund kom jag faktiskt på en del saker som jag ville ha. Får väl bara hoppas på att jag får dem också :P
Nu i helgen ska jag jobba extra, så det blir tre helger i rad = mer pengar till mig! dessutom fick jag jobba 7-15 båda dagarna och det är ju ännu mer pengar =). Hade ändå inte tänkt plugga så mkt i helgen så julstädningen kan vänta till nästa helg då jag bara jobbar till ett :) Då kanske det blir bio med AK också om den som vi vill se går då, men det visar sig ju :). Längtar efter bio-popcorn :)

Jag sitter och bränner ner lite bilder till Linn, jag har ju ganska många på Casper när han var valp och det kan ju vara kul för henne att ha kvar. Jag önskar att vi hade fler när Lovis var liten. Men så är det. Lite svårt att ändra på det nu. Hon börjar ju bli gammal och gråhårig nu (fast fortfarande tillräckligt pigg för att orka jaga Olle och bli sparkad rakt i ansiktet).
När jag är klar ska jag i alla fall vara lite barnslig en stund i kväll, jag ska spela dataspelet My horse and me 2. Hoppas det är roligt =).

I veckan har jag hunnit med att ha en nervsystemet lab i skolan och hunnit med att gå igenom skelettet och musklerna i vår kropp - naturligtvis på latin :( Bara och börja lära sig den till tentan * suck...

Ha en trevlig kväll!

bloglovin RSS 2.0