Helgen

2012-01-23 | 21:20:55 Kommentarer (0)
I fredags var jag ledig, då blev det stallet, Örebro och mat/vin/spelkväll hemma hos mig.
Annars jobbade jag nästan hela helgen som var.


Monopol fast i kortform. Och vin i vanliga glas. Det gick bra det med.


Har ett loft över nästan halva huset. Man kunde nästan basta där uppe efter att jag eldat hela dagen.

// Jenny

Stallet idag

2012-01-23 | 21:01:30 Kommentarer (0)
Blev lite nya bilder idag i stallet innan jag var ute och red. Passade på idag när jag var ledig att rida ut en sväng i solen. Passade på att klättra lite i några backar också. Tror att Puma börjar vänja sig med rådjuren nu, i början blev hon rädd bara dom stog ganska långt ifrån oss, idag kunde vi rida förbi när dom var typ 50 meter bort utan problem.


Calle & Puma


Calle & PumaNisseUtanför stallet


TyraPuma

Uppdatering

2012-01-17 | 22:06:27 Kommentarer (1)
Som vanligt lite dålig uppdatering men...

... Jag bor helt i huset och nycklarna till lägenheten är inlämnade! Flyttstädat & klart, skönt.

... Pumas ben är bättre, eller ja det är till och med bra. Ingen svullnad & ingen värmeökning. Har blivit promenader till att börja med, men idag longerade jag på gärdet. Hade Charlotte och Nisse som sällskap också! Förberedde mig på en jättepigg häst och tog på mig både hjälm och ordentliga handskar. I stället stannade Puma varannan meter för att äta gräs.. Så kan det gå, hon är ett riktigt litet matvrak :)
I morgon blir det ridning igen!

... Annars är det mesta som vanligt. Har varit en sväng till Björneborg på kalas och en hel del annat. Hoppas det lugnar ner sig lite snart så man kan få någon kväll hemma i soffan snart :)// Jenny

Nya hemma

2012-01-16 | 23:10:33 Kommentarer (2)
Bytte 29 kvadrats lägenheten & kokvrå mot något mycket bättre, eller vad säger ni?

// Jenny

Gizmo

2012-01-14 | 21:51:24 Kommentarer (1)


Tisdag

2012-01-10 | 20:51:04 Kommentarer (0)

Var ett tag sen jag skev, men det händer inte så mycket just nu. Flyttlådorna minskar i huset och till helgen blir det nog flyttstäd i lägenheten. Hittills trivs jag jättebra i huset.

Min katt har flyttat in också, så ni får lite bilder på honom någon dag. Han verkar också trivas.

Och med Puma är det också bra, hon är pigg & glad som vanligt. Det har varit så hårt i backen nu så vi har inte kunnat tränat så bra sista veckan, men nu har det kommit lite snö så nu är det lättare. Idag var vi ute och travade en hel del på skogsvägarna. Hon hade lyckats fått ett sår på ena frambenet idag när jag tog in henne senare på kvällen, så får hoppas att det inte svullnar upp under natten nu, för ser det bra ut blir det dressyr på något gärde i morgon tror jag :)

// Jenny


Flyttat klart

2012-01-03 | 12:02:08 Kommentarer (1)
Nyårsafton blev det flytt - så nu bor jag äntligen i huset! Var uppe tidigt på morgonen och hade väl flyttat alla grejer runt två. Så sen packade jag upp lite lådor innan jag åkte till stallet och fixade lite. Sen blev det nyårsfest inne i Kga på natten (med AK & Sussie och en massa annat folk) och kom hem på söndag morgon till ett iskallt hus. Blev sen väckt tio på morgonen av farfar som tyckte han kunde komma och kolla på huset då.

Bara jag får bort lite flyttkartonger så kan jag lägga upp lite bilder :)

Puma fick vila 3 dagar över nyår & flytt. Igår blev det dressyr på banan och idag blev det uteritt med sällskap av Emma. Trevligt båda två, även fast Puma igår var lite stel i höger sida.
I kväll blir det kvällstur på jobbet.// Jenny

bloglovin RSS 2.0