Stockholm

2013-10-26 | 21:24:27 Kommentarer (0)

Hemma från Stockholm och två bra dagar! SPÖK på Cirkus var riktigt bra och rolig! Tvårätters på Cirkus restaurang innan var inte helt fel det heller. Enda misstaget på resan var att hotellet inte hade några fönster i sina hotellrum... Vi hann med ett par svängar på stan också och lite annat kul.

Får bli lite lugnt i kväll, lite plugg bara, kom nyss hem från stallet. Smörgåstårtan står redan i kylen inför i morgon så det enda som är kvar är att baka tårtorna :)

 

 

 Jenny

Regn

2013-10-23 | 22:26:21 Kommentarer (0)
Regnet öser ner och jag har myst ner mig i soffan under en filt med katten och sitter och skriver på en anatomilabbrapport. Har haft tre intensiva dagar i skolan nu med både föreläsningar och labbar från åtta på morgonen till fem på eftermiddagarna. Så nu är det bara att plugga in allt om trauma/sepsis/akut buk/ skallskador osv... till tentan.
 
Puma är halt, fast i ett framben nu så det är tur att det inte är samma som tidigare. Men det börjar bli bättre, febern är borta och benet ser bättre ut - även om jag fortfarande får lägga om det två gånger/ dag. Inflammation i benet trodde veterinären på. Så vi fick en liten viloperiod igen. Hon stog nästan på tre ben ett tag så det känns skönt att se att hon går i stort sett normalt nu!
 
Helgplanerna blir Stockholm ett par dagar och födelsedagsfirande hemma hos mig eftersom jag har gått och blivit äldre.
 
Sommar, logen & Top Cats... ;)
 
// Jenny

Even stars need darkness to shine.

2013-10-03 | 23:13:23 Kommentarer (0)
Nu är det höst, för nu står utemöblerna på sin vinterförvaring, mössan och vantarna kom fram i morse, brasan brinner i huset och Puma har fått inviga sig nya 100 g fodrade Horsware täcke.
 
Var till stan ett tag idag på min lediga dag, har köpt nytt foder till Puma eftersom det inte går att få tag på rent korn just nu - utan bara havreblandat och hon har blivit lite för pigg av det :). Så det fick följa med en säck havrefri musli från Red Mills, och får hoppas att hon gillar det. Vi har i alla fall börjat komma igång mer nu, känns bra att hon fortfarande mår bra och inte är halt och har ont trots att det har gått flera månader efter sista sprutan. Det känns mer som att det börjar finnas hopp om en framtid.
 
Igår kväll spanade jag på 2 vildsvin och 8 kultingar på gärdet utanför mitt hus och tydligen var det björn på nästan samma ställe nyss. Märks att man bor på landet, hoppas jag slipper se dom på nära håll.
 
 
// Jenny

bloglovin RSS 2.0