Veterinärbesök (igen)

2013-06-28 | 23:20:52 Kommentarer (0)
För att göra något långt kort så har Puma och jag varit på veterinärbesök igen i Karlstad eftersom hon är halt på höger bak igen. Nya sprutor igen blev det och en inte så rolig diskussion med veterinären om hennes framtid, som inte ser så ljus ut länge. Men hon får en chans till med de här nya sprutorna hon fick, men blir hon halt igen finns det inget mer att göra för henne... // Jenny

Sommar <3

2013-06-28 | 23:17:16 Kommentarer (0)
Blandat från mobilen...
 
 
 
 
 
 
// Jenny

If you close your eyes <3

2013-06-20 | 23:17:08 Kommentarer (0)
Njuter av dom fina sommardagarna och att det är midsommar i morgon!!
Senaste dagarna har jag haft massa att göra, men det är som det ska vara på sommaren. Förutom midsommarfirande står 80 års firande på planen i helgen både ute i Lunedet och på hemmaplan. Och långhelg på jobbet. Puma får midsommarledigt i helgen och får gå och ha det skönt i sommarhagen med dom andra hästarna. Hon behöver också några dagars vila ibland (skulle jag också behöva men det är 21 arbetspass till semestern...).
 
 
// Jenny
 
 

Sommarfest

2013-06-14 | 23:12:00 Kommentarer (0)
Var på en toppen fest med hela avdelningen igår kväll! Och vi hade till sist tur med vädret också.
Blev en liten seg förmiddag idag men var ute och red en sväng iaf med Puma på vägen innan kvällsjobbet. Nu laddar jag för jobb i morgon igen, monster truck efter det (en av mina grannar ska tävla på motordagarna) och sen bio och stallet. Kommer bli en lång dag :)
Yes we are

2013-06-08 | 23:17:07 Kommentarer (2)
Födelsedagsfirande och första svenska jordgubbarna blev det idag (=första jordgubbarna i år). Avslutade dagen med en cykeltur runt Västersjön, behövdes efter alla kakor och godis idag. Skönt att nattperioden är över också, för den här gången. Tillbaka till lite vettiga rutiner i livet igen, så man slipper sova bort halva dagarna :).
Finns en hel del att se fram emot den här veckan som kommer, fullt upp alltså, som vanligt. Bland annat mer födelsedagsfirande, fest och annat :)
 
 
 
 
 
// Jenny
 

Söndag

2013-06-02 | 17:46:25 Kommentarer (0)
 
Man får ingen riktig blogglust när det är så här fint väder ute, finns så mycket annat att göra ute i solen.
Puma går lika bra som vanligt senaste dagarna, idag fick jag däremot ta bort en sko så hon får nog några dagars oplanerad vila till hovslagaren kan komma. Så fick lite dötid idag och snickrade ihop en ny bänk att ställa utanför stallet, den ena som står där är trasig. Ska bara måla den också så finns det mer plats att sitta där och fika tillsammans igen.
Till veckan så ska hästarna få komma ut på stora beteshagarna verkar det som, ska bli skönt. Puma hade 0 båda maskarna på kolla masken i år så jag slipper avmaska :)
Måndag igen i morgon: kvällsjobb,fortsätta måla bänken och en springtur tänkte jag hinna med. Och fixa stallet också.
 
// Jenny
 

bloglovin RSS 2.0