Puma

2012-11-21 | 17:32:11 Kommentarer (0)
Det där med att stå stilla i spolspiltan och få benen avspolade är inte riktigt Pumas grej... :)
 

 

mobilblogg

2012-11-19 | 21:59:39 Kommentarer (0)
försöker mig på att mobilblogga lite. har jobbat idag och har varit i stallet och varit ute och gått med puma, hade trevligt sällskap av Angelica och donna! för tillfället har jag nyss ätit nygräddade våfflor. och tänt en brasa, blir något avsnitt av Greys innan sängen. i morgon blir det kvällsjobb innan jag är ledig i två dagar :)

/ Jenny

I still hear the songs, reminding me of a friend

2012-11-17 | 23:02:32 Kommentarer (0)
Insåg idag att jag faktiskt har bloggat på den här bloggen i 3,5 år, mer eller mindre under hela tiden. Jag kan ju i alla fall gå tillbaka och hitta en massa roliga inlägg som jag undrar hur jag ens kunde skriva?
Satte mig bara och betalade lite räkningar efter jobbet nu (och såg att jag hade fått en efaktura på 0 kr, den gick inte ens att betala??). Så nu blir det strax sängen, jobb i morgon bitti igen!
 
// Jenny
 
 

When I see stars, that's all they are

2012-11-15 | 21:25:57 Kommentarer (0)
Ibland när man minst anar det så snubblar man över gamla minnen. Idag skulle jag bara lägga över en sak från USB minnen som jag inte använt sen jag tog examen, och hittade en hel mapp med bilder från sista tiden med Nadja, dom två sista är från allra sista dagen tillsammans. Jag saknar henne <3
 
 
 
 
 
 
 
 
// Jenny
 

And some nights, I'm scared you'll forget me again

2012-11-15 | 20:51:48 Kommentarer (0)
Har haft två dagars ledigt nu mitt i veckan, det har varit riktigt skönt. Har gjort en hel del tråkiga saker som måste göras, som att besikta bilen, handla nya gummistövlar till stallet och krattat löv i trädgården. Men jag har ju också hunnit med att rida första ridturerna på Puma nu efter sista behandligen. Hon har ju inte blivit riden på nästan två månader så hon har varit riktigt pigg. Mer som en gummiboll än en häst. Men det gick i alla fall bra tills igår när jag hamnade i gruset på ridbanan efter att hon gjorde ett stort skutt över banan. Lyckades nog sträcka en muskel på sidan av halsen, för idag kan jag inte vrida på huvudet :P Men det går över det med. Hade bestämt att rida ut med Emma i två dagar nu men idag så hade Puma tappat en sko så det blir att ringa hovslagaren i stället.
 
Ikväll blir det för en gångs skull en lugn hemmakväll i soffan. Har tänt lite ljus och en brasa i kaminen. Ska fixa lite mat och krypa ner i soffan med en film tänkte jag, känns välbehövligt!
 
// Jenny
 

Uppdatering

2012-11-01 | 22:51:00 Kommentarer (0)

Trots bristen på uppdatering är det i alla fall fortfarande en del som kikar in här!

Puma är i alla fall bättre, i tisdags var vi på det sista återbesöket och då blev hon friskförklarad i vänster bakben men hade fortfarande lite ont i det högra. Så det blev en till spruta i det knäet, men borde enligt veterinären vara den sista. Så om det sista i knät ger sig så får jag börja rida på henne om 1.5 veckor igen, men tills dess fortsätter vi med promenaderna.

Bild från en av alla våra promenader.// Jenny


bloglovin RSS 2.0