Ny ridhjälm

2012-03-31 | 21:58:49 Kommentarer (1)
Lyckades få med mig pappa in på Hööks i Karlstad också när vi ändå åkte förbi. Min halvfodrade ridjacka har dragkedjan gått sönder på, och jag behövde verkligen en ny ridhjälm. Min har blivit för stor och jag har ramlat av med den ett par gånger nu.

Har kollat på den här hjälmen länge, och till slut blev det den. Trots priset och att andra hjälmar var snyggare. Det är ju den säkraste ridhjälmen som finns just nu, den enda som skyddar mot sneda islag mot backen (och ofta man ramlar av helt rakt ner?). Så den är nog värd alla pengar, hoppas jag. Är väl bäst att försöka behålla dom få hjärnceller jag har ;)
Jackan hittade jag tyvärr ingen bild på, kan ta en någon dag, men det är en i stort sett likadan som den som gick sönder, en Mountain Horse, fast den går lite längre ner bara.

// Jenny

Alster

2012-03-31 | 21:37:52 Kommentarer (0)
Var till Alster idag på vårvisning med pappa. Det var som vanligt, massor med folk och iskallt ute. Finns inte så mycket att skriva, så blir lite bilder istället...
// Jenny

Söndag

2012-03-18 | 21:06:59 Kommentarer (2)
Började dagen på jobbet och slutar den i soffan. Hann med stallet emellan också. Tänkte rida på banan men eftersom den blev harvad just då så blev det en sväng på vägen innan vi red på banan. Blev en del dressyr, men sen ställde dom andra fram för att hoppa så då blev det några skutt för oss också. Puma skötte sig jättebra.
Kom precis hem från stallet så det blir väl att äta lite och vila en stund, en jobbdag kvar sen har jag ledigt en hel dag. Hoppas på sol då!// Jenny

Vår?

2012-03-15 | 17:22:11 Kommentarer (2)Hej ;)

2012-03-06 | 20:49:53 Kommentarer (0)
Har haft lite dålig tid att blogga sista tiden. Men idag när jag kom till stallet hade Puma en framsko som hängde på trekvart så jag kunde inte rida som jag hade tänkt. Drog bara av skon och pysslade lite med henne innan jag åkte hem ikväll. Ska ringa hovslagaren i morgon och se när han kan komma. Tänkte passa på att steka lite pannkakor och slappa en stund framför tv:n, var ett tag sen sist.
Om man inte räknar alla gånger jag har somnat i soffan senaste tiden.


Från uteritten i måndags.

// Jenny


bloglovin RSS 2.0