Bästa lördagen!

2010-04-25 | 10:56:51 

Igår var bästa dagen på länge...! Kan också bero på att det inte finns något att plugga på den här helgen (och när hände det sist liksom? I somras?)

Började med att släppa ut Nadja & Neptun och fixa stallet hemma. Sen åkte jag till Karl för att rida ut med Cissi/ Foffe & Magnus/ Nikita. Solen sken och det blev en långtur runt Borgen! Det var jätteskönt, hästarna var snälla också :) Dessutom är en stalldag inplanerad - med lekar till häst + minihopptävling och sen Katrinedalskrogen på kvällen!

Eftermiddagen ägnades att fixa inför kvällen och gå en liten promenad i skogen med Lovis.

På kvällen kom Ida & Elingrillkväll. Trots lite bränt kött så smakade det gott (får skylla på att det var länge sedan man grillade...). Vi hade lite annat kul för oss också, som att spela kubb och att gå ut och leta efter en bortsprungen Lovis halv tolv på natten (hon hade jagat upp en katt i ett träd och satt under och vaktade). Om man tänker på kubben så ska jag aldrig spela på lag med min syster igen, vi hade fått ner alla utan en på andra sidan och så kom vi överrens om att vi inte skulle kasta ner den sista (man måste ju ha ner den i samma slag som kungen) och så kastar hon ner den med sista pinnen i alla fall!
Hade lite annat kul för oss också :)

Dessutom sovmorgon i morse - kan det bli bättre?

// Jenny


Kommentarer
Postat av: Camilla

det var vindens fel!

2010-04-25 @ 11:40:57
URL: http://camillacarlen.blogg.se/
Postat av: hanna

sv: hehe ja :) askul! hoppas den blir bra! du får köpa den ahhahaha

2010-04-26 @ 14:21:54
URL: http://rothis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0