Fotobok

2009-07-28 | 17:29:35 
Hittade det här på http://rothis.blogg.se/ att man får en gratis fotobok om man bloggar lite om den, är ju jättebra, fotoböcker är roliga, bättre än vanliga album!
Man kan ju lägga in vilka bilder man vill och få det precis som man vill. Ett minnesalbum över Nadjas och mina 7 år tillsammans kanske? Eller kanske något att ge bort i julklapp eller i födelsedagspresent t.ex. över alla våra båtresor tillsammans med Kerstin & Pelle? Något som är kul att spara till framtiden i alla fall!

Dessutom är det inte mycket jobb, bara att ladda upp bilderna och bestämma hur man vill ha det, till skillnad från när man gör det hemma, då måste man ju först framkalla bilderna och sen göra allt annat, som att köpa album, klippa & klistra och annat sånt tråkigt. speciellt när man är som jag och vill att allt ska gå så snabbt som möjligt utan att krångla med ihoplimmade fingrar och sånt. Dessutom tjärnar man nog på det i längden, jag tror att bilderna håller sig fina längre och slipper ramla av när klistret blir gammalt eller plastkanterna säger hejdå.
Fotoboken är helt klart värt det!

Kika in här om du vill veta mer: http://www.fujidirekt.se/blogga/


Varför ska det vara så svårt att få till en header som man är nöjd med? Texten blir ju bara helt suddig :/

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad kul att du också bloggat om det :DDDD

vore helt klart asbra att ha en fotobok<! :D

2009-07-28 @ 22:17:30
URL: http://rothis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0