ATG-besök

2009-04-17 | 19:50:51 
Var inne till ATG i Karlstad i dag i alla fall, när vi ringde hade dom inga tider nästa vecka och lungt på eftermiddagen så det var bättre för dom om vi kom in på en gång. Så det gjorde vi. Blev lite halvstressigt bara eftersom vi hade varit på auktion på förmiddagen. Till slut fick vi in Nadja i transporten, hon bråkade en del, men det kan ju bero på att vi var stressade. Linn fick komma ut och hjälpa till :P

När vi kom fram fick Nadja stå i en box ett tag, hon verkade trivas bra där. Kunde nog ha stannat där om hon fick. Sen kollade veterinären på henne, gjorde böjprov, vi longerade henne osv. Vi röntgade frambenen också. Nadja var jätteduktig, trots alla konstiga maskiner överallt. Stog till och med stilla med hoven på den lilla träbiten hon skulle ha under. 
Vi fick kolla på bilderna sen. H.fram såg man en liten hovbenssänkning, så det var ju antagligen fång som kom ur korsförlamningen. Men i alla fall blev resultatet vila i 3-4 veckor, korta av framtårna på hovarna och ingen stor hage. Skönt att det gick bättre, veterinären som var ute igår pratade ju om att han trodde att vi skulle behöva avliva henne.

Till sist (efter att ha båkat med Nadja en stund om att gå in i transporten) så lämnade vi Karlstad och lämnade massa hästhår på både veterinären och dom andra där inne.  

Kommentarer
Postat av: AK

Men gud vilken dålig vetrinär !! Så SKA man ju bara inte säga om man inte vet !! FYY ! Men vad skönt att det verkar gå bra :)



Pip till om du är hemma någon eftermiddag när jag har tråkigt så jag kan cykla över :)

2009-04-18 @ 00:53:59
URL: http://cadillacgirl.blogg.se/
Postat av: hanna

Skönt att



sv: tack nu i efterskott typ ;) det gick faktiskt bra, fast det gick bättre på framridningen hahaha. hon var rädd för bokstäver och domartornet... så äre! nästa helg igen i lindesberg :D

2009-04-19 @ 15:54:59
URL: http://rothis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0