Bulgarien - del II

2008-06-25 | 11:11:10 

Tänkte berätta om lite av de sakerna som vi gjorde/såg när vi var där nere.

Old Town Nessebar: Dit åkte vi minitåg ocg det var ganska skönt att slippa gå faktiskt. det var en gammal stad som tydligen finns med på någon världsarvslista. Det fanns en massa fina byggnader och även en del ruiner. Men det fanns också en massa folk som sålde saker överallt. Och det gjorde att det inte var lika kul att gå där och titta.

Centrum Sunne Beach: Flower Street heter den gatan som är själva centrumet. Där ligger en massa affärer och restauranger. Vi gick dit två gånger. Typ allt man ville ha fanns att köpa där, så det var ganska bra. Det fanns billiga märkeskopior av både kläder,skärp och en massa annat. Det var rätt kul att gå där, det var en massa folk hela tiden.

Trafikljus: De har väldigt smarta trafikljus där nere. De har som små displayer bredvis som räknar ner hur länge det kommer att vara grönt/rött ljus.

Aruba bar: AK:s absoluta favoritställe, i alla fall när det gällde mat. Vi var där ganska många gånger, men sedan låg den ju inte så långt ifrån vårt hotell heller, så det var ganska smidigt att gå dit. De hade goda pizzor där, de slår degerforspizzorna!

Tiggare: De fanns överallt känndes det som. Små bar och deras mammor. När vi var i centrumet andra gången kom det till och med fram ett litet barn med en kattunge i famnen.

Havet & stranden: de hade en väldigt fin sandstrand och eftersom det inte var högsäsong så var det inte heller så mycket folk där så vi kunde bre ut oss så mkt vi ville. Det var skönt att ligga där, det fläktade lite och man hörde vågorna slå in. Tyvärr så brände man sig väldigt lätt också, för man kännde inte så lätt att solen låg på så mkt. Vattnet var jätteskönt,  varmare än i poolen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0