Uppdatering.

2014-02-26 | 17:46:46 
Vaknade utan röst och med hosta i morse, bra start på lediga dagen! Så idag blev det vilodag för både mig och Puma, har istället passat på att plugga och sova en del. Gårdagen i skolan var riktigt rolig, då övade vi praktisk förlossningsteknik och hade examination på A- HLR barn och scenarioträning med barn.
 
 
Det är som vår ute nu och snön är snart borta. Puma blev av med vintertäckena för några dagar sen och får nu bara ha tunnt fodrat ute. Så skönt att slippa dom tunga tjocka täckena! Det har varit fint ute på ridbanan senaste dagarna så hon har fått ett par pass där senaste dagarna, och hon har varit fin, men märks ju såklart att vi mest har ridit ut i vinter eftersom jag har varit lite lat och inte åkt till ridhuset.
Planerna, när jag blir frisk, är vaccinering och tandkoll i början/ mitten av mars och sen ska vi ut och rida för tränare, funderar just nu bara mest på vem jag ska välja av dom som finns häromkring :) Tycker ju att Pelle var bra som jag red för sist, innan hon blev behandlad i bakbenet, men det tar emot lite att åka 1 timmes enkel resa till Krontorp bara för att träna. Ska se om jag kan hitta någon som är lika bra, fast inte lika långt att åka :)
 
(Lissie och jag i somras)
Fast nu ska jag borsta katten, plocka undan lite hemma (får ju finbesök i morgon innan jobbet!) och sen åka och lägga mig i en annan soffa så vi kan vara sjuka tillsammans i kväll.
// Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0