Måndagskväll =)

2011-01-31 | 22:24:24 Kommentarer (1)

Bilden är tagen av min syster i lördags.

Helgen var riktigt bra faktist, började med en lång"ridtur barbacka på fredagskvällen tillsammans med Linn, red bort mot Strömtop/ gamla skolan osv. Nadja var riktigt pigg och skulle absolut inte komma sist :) Lördagen forsatta med att fixa allt i stallet, sovmorgon och en lång barbackaridtur igen med Linn, vi red mot Karlskoga genom skogen. Blev lite kallt mot slutet, speciellt mot fötterna..!
Söndagen blev en lite kortare ridtur, med Linn och Charlotte, vi följde Charlotte mot deras nya stall :) Nadja var fortfarande pigg så det var skönt :)


// Jenny



Fredag

2011-01-28 | 11:58:39 Kommentarer (5)
Skönt med fredag, är snart påväg mot Dfs. I kväll blir det att rida ut med Linn en sväng, dessutom hade sakerna vi beställde från Hööks kommit så det ska bli kul att se om allt är med :)

Var på Hindersmässan igår, massor av folk och kallt var det. Men mysigt! Köpte en födelsedagspresent och marknadsgodis.



// Jenny

Bloggtävlingar: benlindor & Schabrak

2011-01-27 | 22:04:18 Kommentarer (0)


Klicka på bilderna för att komma till tävlingarna!


HV Polo

2011-01-27 | 15:03:42 Kommentarer (3)
HV Polo är definitivt ett av mina favoritmärken på hästsaker :) Skulle inte ha något emot att ha några av dom här sakerna i garderoben (däremot är prisert inte lika fint...)


Helgen som var, i efterskott

2011-01-26 | 15:31:42 Kommentarer (5)

Paus i plugget =) Ska bli skönt och lämna in början av C-uppsatsen för granskning i kväll!

Kom på att jag inte har skrivit om helgen i stallet:
Fredag blev bara en kort promenad med Nadja eftersom jag kom hem från Örebro så sent.
Lördagen blev först en tur till Granngården (köpa spån samt saker till mina föräldrar). Där hade dom rea, men som tur var så fanns det inga snygga saker i min (eller Nadjas) storlek. När jag kom hem så blev det en barbackaridtur först till paddocken (-->isbana), sen till gärdet (--> jobbig skare för Nadja att gå i) och sen på vägen (-->också isbana). Så blev inte så lång tur då heller, hann dock med ett 20-års kalas för min kusin på eftermiddagen i stället.
Söndag: Red ut med Charlotte och Nisse, blev inte så lång tur då heller eftersom det var så halt, men kul var det i alla fall :)


Vad gillar ni nya designen, förresten? :)

 

// Jenny


Ibland har man mindre bra dagar

2011-01-25 | 19:00:02 Kommentarer (3)

Det går inte så bra för mig idag! Har dels försökt fått tag på arbetsintyg men där är det ingen som svarar och ingen svarar heller på Örebros Ridsportförbund som kan tala om vart mitt Gröna Kort har tagit vägen. Dessutom tog bläckpatronen i min skrivare nästan slut, så jag fick beställa en ny, och såklart var det förlängd leveranstid på just den jag skulle ha... Sen kom tvlicens räkningen och den är ju inte så rolig den heller.
Tur att det i alla fall gick bra med uppsatsskrivandet idag.

Imorgon ser jag fram emot en intensiv skrivardag då C-uppsatsen (så här långt) ska in till lärarna och gruppkamraterna på granskning. Och så planerar jag en filmkväll på kvällen! Torsdag och fredag bli lugnare på skolsidan, ska försöka hinna med att gå på hindersmässan i Örebro då, och köpa klart födelsedagspresenten till min bror.


Mallorca - 2010


// Jenny


Har beställt från Hööks...!

2011-01-20 | 21:41:56 Kommentarer (5)

Linn och jag har precis klickat hem en beställning från Hööks, passade på nu när nya katalogen har kommit´+ att det är fraktfritt! Tyckte jag var riktigt duktig och bara beställde saker som jag behövde!

Flughuva, är ute i god tid! Nadjas gamla har blivit utsliten. Tyckte att den här såg bra ut för jag tror inte att hon kan få av den lika lätt som den gamla.


Bandageunderlägg, ribbade. Olika storlekar för fram och bak.


Benlindor att ha utanpå bandageunderläggen, valde svarta (vet att jag har massa benlindor, men inga som är utan fleece...). Ryktväska (mycket mer praktiskt än ryktboxen), beställde jag väl mest med tanke på att den just nu var riktigt billig + att jag snart kommer flytta Nadja och då kommer jag säkert att behöva en :)
Alla bilder är såklart tagna från Hööks!

// Jenny


Barbackahöjdhoppning

2011-01-19 | 22:18:11 Kommentarer (3)
Hittade en "ny" kort video på barbackahöjdhoppningen i Globen 2010. Tycker det är kul att se för hindrena är ju inte direkt låga :)



// Jenny

T6

2011-01-17 | 21:58:38 Kommentarer (1)
"Hej och välkomna till termin 6" säger läraren och jag undrade hur jag kom dit, till allra sista teminen på universitetet, så snabbt? Det känns verkligen inte som att jag har gått 2,5 år på universitetet. Nästan lite sorligt att det bara är ett halvår kvar, fast gissar att jag inte kommer att säga det om ett par veckor när man har plugg upp över öronen (igen).

// Jenny

Vinterväder?

2011-01-16 | 13:55:22 Kommentarer (6)
Känner att det har varit lite oseriöst med bloggen ett tag, men ger det en chans till tänkte jag, med en ny design snart också!

Var ute och red i regnet idag tillsammans med Linn. Trodde att jag skulle kunna hålla mig någolunda torr med regnkläder, men då hade jag fel.. Dom regnade väl igenom när vi hade hunnit ungefär halvvägs runt Fiskebo. Det enda som var torrt på mig när vi kom hem var händerna och fötterna. Det var rätt skönt att komma in i värmen i huset sen, efter att ha fixat allt i stallet.

Nu ska jag gå ut och smörja tränset för jag hoppas det har hunnit torka till nu!



// Jenny

Lördag 15/1-10

2011-01-15 | 11:59:54 Kommentarer (1)
Idag har julgranen hamnat i hästarnas hage, dom tyckte först den var lite småläskig, det såg nästan ut som dom dansade runt granen :P Haha, men sen lugnade dom sig och började äta av den i stället :)
Ska strax ut och rida en sväng, innan jag ska laga Nadjas fleecetäcke.

Har roat mig en stund med mitt nya intresse - kolla på bilar som är till salu på blocket. Kan ju säga att det finns en skillnad mellan dom bilar man skulle vilja köpa och dom bilar som ligger ungefär i den prisklass man kan tänka sig..

// Jenny

Julen är ute för den här gången

2011-01-12 | 22:11:41 Kommentarer (3)

Idag var den seminarium vilket gick bra för alla grupper som var med, förutom den gruppen som trodde att seminariet var på fredag.

Hann med en kortis promenad sen innan jag passade på att ägna kvällen åt att städa ut julen ur lägenheten, däremot fick julbelysningen i fönstren vara kvar, är så mysigt när det är mörkt ute att kunna tända den. Åt en otroligt fantasifull kvällsmat (hamburgare) samtidigt som jag kikade på 112 alarm på TV.

Nu ska jag kolla på första avsnittet av den nya säsongen av Ponnyakuten - ni har väl inte missat att det har börjat igen med en ny säsong?

// Jenny


Nya bloggtävlingar!

2011-01-11 | 16:58:59 Kommentarer (4)


Klicka HÄR om du vill vara med om ett äppeldoftande pälsglans hos hos Warnmark !!



Klicka HÄR om du vill vara med och tävla om JW schabrak!

Nyheter

2011-01-11 | 16:40:05 Kommentarer (1)
Nu har Hööks nya vår/sommarkatalog kommit ut, fick några favoriter direkt ;)


Gold Medal allroundschabrak, 249:-


Kentucky Fly Hood, 89:-


Grimma, 89:-


Ridbyxa, 599:-

Alla bilder är hämtade från Hööks hemsida.

Tisdagskväll

2011-01-11 | 16:21:47 Kommentarer (2)

Nu är allt fixat och klart inför seminariet i morgon. Dessutom har jag hunnit med banken och ICA också.

Har också fått igång DVD spelaren och tänkte inviga den i kväll, lutar åt att kolla på Narnia II, något Grey´s avsnitt eller Eragon. Men först en promenad och fixa lite kvällsmat innan dess.

Sitter också och kollar på lite böcker, hittade ett par böcker från ridsportsförbundet (Ridhandboken 1 o 2) som verkar bra och intressanta.


 

// Jenny


bloglovin RSS 2.0