Shoppning GHS

2013-04-29 | 22:55:49 Kommentarer (0)
Handlade ju lite på mässan också, och här kommer tre av sakerna som fick följa med hem (orkade inte ta kort på allt...).
 
Ofodrat regntäcke från Horseware med avtagbar hals.
 
Benlindor
 
Fleecetäcke från Eskadron.
 
// Jenny

GHS 2013

2013-04-29 | 22:49:02 Kommentarer (0)

Är hemma igen efter en toppenhelg i Göteborg. Vi har hunnit med massa saker på dom här tre dagarna. Förutom hästar i scandinavium i två dagar så har vi hunnit med hästmässan, shoppning på stan, Liseberg och krogrunda på Avenyn på fredagskvällen.
 
Så kul att se världens bästa ryttare rida och det var två fina finaler. Stämningen när Rolf Göran red in på banan inför ett fullsatt Scandinavium var inte helt fel den heller!
 
Det tog sån tid att ladda upp bilderna, men här kommer några från båda finalerna. Vi såg ju mycket annat också, som gymkhana, agility, GP ponnyn, och polishästuppvisning, men det får komma i ett annat inlägg.
 
Världscupfinalen i dressyr
 
Världscupfinalen i hoppning
 
 
// Jenny

Tell me it can´t be done and I will do it

2013-04-21 | 20:04:52 Kommentarer (1)
Mycket lyckad kväll igår på 30 års festen! Fint väder, massa trevligt folk!
Idag blev en slappardag, har bara hunnit med att plugga inför utbildningen till veckan, gå en promenad runt Västersjön (tog nästan 2,5 timme!), köra hösilage, fika hos mamma o pappa, och såklart för första gången på MÅNGA veckor faktiskt ridit Puma!
Får ju såklart fortfarande bara skritta så vi tog oss en sväng på ridbanan. Puma var pigg och glad men höll sig kvar på backen iaf så jag är nöjd! Skönt att vi är påväg åt rätt håll igen. Så får bli en ridtur i morgon igen innan jobbet. Blir ett uppehåll sen över GHS så det är bäst att passa på nu innan helgen.
 
 
// Jenny

Återbesöket

2013-04-19 | 21:27:09 Kommentarer (0)
Puma var ju som sagt på återbesök hos veterinären på ATG i Karlstad i tisdags. Hon visade ingen hälta vid böjprov eller longering så nu är det dags att försöka sätta igång henne igen och se om hon håller den här gången. BLir såklart ett par veckor med bara skritt först. Men innan jag hoppar upp så ska jag öka på promenaderna. Kommer antagligen hoppa upp på henne första gången efter GHS, om lite mer än en vecka. Så får hoppas att det går bra den här gången!
 
 
// Jenny

Måndag

2013-04-15 | 22:29:52 Kommentarer (0)
Blev en lång dag idag med både jobb och 2 timmars gym efter det. Se blev det stallet och fixa en del i kväll. Puma blev såklart ompysslad och fick sin promenad. Fixade även med vattnet i stallet, dom fick nytt vatten ute och sen packade jag och fixade transporten inför morgondagen, vi har ju återbesöket i Karlstad i morgon. Har hunnit med att deklarera och betala räkningar också. Kännde hur trött jag var nu när jag satte mig ner, ska bara äta lite mat och sen blir det sängen.
Blir en lång dag i morgon med. Är bortbjuden tillsammans med några andra på mat och trevligt sällskap i morgon kväll efter veterinären. Tänkte hinna med lite annat också, byta till sommardäck på bilen skulle inte vara så dumt.
 
// Jenny
 

One day, maybe next week.

2013-04-09 | 20:36:20 Kommentarer (2)
Har hänt så mycket senaste dagarna så jag orkar bara skriva om en del!
I fredags var i alla fall jag, Linn och ett helt gäng glada bönder till Örebro Travbana på en helkväll. Vi satt i restaurangen och åt mat, spelade på hästarna och hade kul tillsammans. Eftersom jag kan i stort sett ingenting om trav så satsade både jag och Linn på dom hästarna med finast färg (haha), men plus gick det i alla fall i slutändan!
Godast av allt var i alla fall efterrätten som jag och Linn beställde in.
Helgen innehöll en hel del mer som hundträning (skotträning) med mammas & pappas hund nere i Dfs, ett möte, en mycket trevlig ridtur på en lånad häst (får ju fortfarande inte rida på Puma), mys i stallet och en hel del mer. Har massa inplanerat närmsta veckorna/helgerna så det fick bli en lugn helg (även fast det fanns andra saker som hade varit roligare...).
 
Igår startade jobbveckan, har gått över från natt nu till dag/kväll. En 6 dagas jobbvecka. Så passade på att gymma idag direkt efter jobbet och handla lite mat innan cykelturen till stallet.  
// Jenny

2 april

2013-04-02 | 23:13:04 Kommentarer (1)
Veterinärbesöket på ATG i torsdags gick som jag trodde. Puma hade ont igen och knäledsinflammationen har kommit tillbaka i båda bakknäna. Så nu är hon röntgad och ordentligt genomkollad igen. Och har fått behandling igen med kortisonsprutor i båda knäna. Och återbesök om ett tag såklart - vila fram tills dess.
Röntgen visade ju även lite annat som jag inte tänker ta upp här, men som troligtvis fanns där redan när jag köpte henne. Prognosen kunde han inte säga något om, utan vi får vänta till återbesöket och se vad som har hänt tills dess.
 
 
Årets första tussilago.
 
Och nu är det bokat och klart - i sommar ska jag (och Elin såklart) åka på semester till Island! Kommer blir otroligt kul!!
 
För tillfället myser jag och Siri i soffan med en brasa tänd. Får se om de blir en film eller inte, risken är nog ganska stor att jag somnar här i så fall. Prcis som Siri redan har gjort i mitt knä.
 
 
// Jenny

bloglovin RSS 2.0