Om exakt 1 månad...!

2013-03-29 | 10:15:00 Kommentarer (1)
 
Äntligen bara en månad kvar innan vi är där <3 !
Hotell, shopping, afterwork, en massa fina hästar och trevligt sällskap!! Och en massa annat också såklart! Dags att börja räkna ner nu kanske? :D
 
bildkälla
 
// Jenny

When the sun is shining!

2013-03-26 | 21:40:47 Kommentarer (0)
Helgen som var blev det vårvisning i Alster. Var jättefint väder ute och hade trevlig sällskap hela dagen. Höjdpunkten var ju när vi stog 5 pers runt bilen och lyckades få på larmet istället för att öppna dörrarna... Man känder sig lagom uttittad men vi fick ju något att skratta åt iaf på vägen hem :)
Lyckades iaf fynda 2 fleecetröjor från Mountain Horse till 70% rabatt. Bra till nästa vinter.
 
 
Puma har det skönt i hagen i solen om dagarna, vi går lite promenader och skrittar bara fram till veterinärbesöket på torsdag. Hon verkar trivas rätt så bra med det. Idag passade vi på att gå en tur i solen och bara ha det skönt ute. Passade också på att borsta bort en massa vinterpäls också, finns gott om hästhår överallt nu :)
 
 
 
För övrigt längar jag till att det ska bli april, är bara 1,5 vecka kvar som tur är - kommer hända så mycket kul den månaden! Har redan bokat upp nästan varenda ledig tid känns det som, det är som det ska vara. Och sen verkar det som om den där resan som jag alltid har velat göra kommer att bli av i sommar! Livet börjar ordna upp sig igen <3
 
// Jenny

Siri

2013-03-19 | 23:52:57 Kommentarer (2)
Den lediga helgen gick snabbt, lördagen var jag nästan hela dagen i Filipstad och hälsade på AK. Vi fikade och hade det skönt. Söndagen fixade jag en hel del hemma och i stallet och tog det lugnt. Nu väntar jobb ända tills på fredag morgon innan ledig helg igen.
 
Puma ska till veterinären igen till veckan så vi tar det lite lugnt fram tills dess. Ska kolla igenom henne, och bakknäna igen eftersom hon inte känns helt hundra.
 
Här kommer en bild av Siri också. Har lyckats hitta en katt som älskar att gosa och jag tror det kommer bli jättebra med henne här.
 
// Jenny

Stugmys

2013-03-14 | 20:03:18 Kommentarer (1)
Passar på att mysa lite framför brasan i kväll med min nya fyrbenta sambo. Fast hon tycker nog att det blev lite för varmt för hon gick och satte sig och kollar ut genom fönstret i stället :) . Ska lägga ut en bild på henne snart så ni får se hur hon ser ut! Nu när allt blev som det blev så är det mysigt med sällskap ute i stugan igen!
Så det blev alltså en bra em igår när Angelica och jag åkte och kikade på henne och hon fick följa med hem :)

Puma longerade jag idag på gärdet. Hon tyckte det var lite för kul att få komma ut där och springa för hon var mer i luften än på benen. Tur att hon är så söt för annars hade jag nog blivit arg på henne. Försökte verkligen ge henne tid så hon skulle lugna ner sig för det brukar fungera, men inte idag. Så i morgon får det bli longering igen och hoppas på att det går bättre då!

Sen tror och hoppas jag att jag får sova i natt och slipper den här hostan, så jag får tillbaka lite energi. Blir så trött av att vakna var tionde minut av hostan. Så hoppas det hjälper det jag hämtade ut förut :)



//Jenny


Äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg <3

2013-03-12 | 21:50:35 Kommentarer (0)
Ledig dag idag efter helgjobbet. Känns behövligt då jag fortfarande inte är helt frisk och fortfarande blir jättetrött efter att bara ha jobbat en dag (INTE likt mig att behöva vila en halvtimme innan jag orkar gå till stallet, känner mig som en gammal tant...).
Har trots det hunnit med en massa idag, har både hunnit städa huset, tvätta, stapla ved, fixat stallet och varit ute med Puma, gått en promenad med mammas o pappas hund och en del saker till.
 
Vårvärmen som kom förra veckan kom tydligen bara på ett kort besök då det igår var nästan -20 när jag åkte till jobbet på morgonen. Fast det gör inte så mycket, föredrar det här vädret före lera så det får gärna vara kallt ett tag till :).
Morgondagen är också jobbledig, så det är planerat en bilresa med en kompis på eftermiddagen, så tänkte hinna med stallet på morgonen.
 
 
// Jenny

Inför mässan GHS!

2013-03-07 | 21:44:01 Kommentarer (1)
Nu är det inte (så) långt kvar till GHS så har börjat fundera lite på vad jag ska kika efter på mässan. Är bra att ha en liten plan så man inte kommer hem med alltför mycket saker. Har hittils bara kommit på två saker som jag ska kika efter, men kommer säkert att hitta en massa annat och det är nog inga större problem att spendera pengar där den helgen!!
 
Jag ska i alla fall kolla efter ett nytt regntäcke till Puma. Hennes två är dåliga båda två. Har ett nytt liggandes hemma, ett Sverigetäcke som ska användas till sommaren, men två regntäcken är ju bra att ha så det är lätt att byta. Är just nu helt inne på ett horseware, men det finns nog fler märken att välja på där.
 
Bildkälla
 
Den andra saken är nya ridbyxor. Får se vad det blir, ska leta efter några fina. Är sugen på att prova några av alla nya skoningar som har kommit på flera olika märken senaste året (på bilden Amino), men får se vad som finns där!
 
 
Sen finns såklart en massa annat jag är sugen på, har ju sett att det finns massa fina pannband, andra kläder, ridstövlar och sånt, ska bli så kul!
 
// Jenny

Den som står på tå står inte stadigt!

2013-03-05 | 21:15:43 Kommentarer (0)
Har lyckats gått och blivit sjuk så det händer tyvärr inte så mycket kul att skriva om. Feber i snart en vecka är tyvärr sant. En mysig förkylning, halsont och en massa hosta gör ju inte det hela bättre. Känns lite trist att ligga hemma i soffan och titta ut på det fina vädret. Jag vill vara frisk nu :)
 
 
// Jenny

bloglovin RSS 2.0