Örebro

2012-02-12 | 19:00:00 Kommentarer (1)
Var till Örebro för någon vecka, eller två sen med AK, Malin och Ida. Jag fick med dom allihop in på Hööks så jag kunde köpa lite nya saker till Puma. Blev ny sadeltvål som tydligen ska vara jättebra, mer bandage till mitt förräd av bra att ha saker och ett nytt träns. Har ju en brun sadel men bara svarta träns, så fick bli ett brunt den här gången. Tyvärr var det jag hade sett ut i katalogen inte alls lika snyggt i verkligheten, så fick bli ett annat. Fanns ju inte så många mörkbruna att välja på heller tyvärr. Har inte använt det än - men ska ta ett kort med tränset på någon dag!

Var inne på Chili, ngn djuraffär och Marieberg också efteråt, så det blev en bra kvälll i Örebro :)



// Jenny

Hatar feber

2012-02-12 | 18:31:11 Kommentarer (1)
Finaste vädret på länge ute. Sol och bara en minusgrad och sen har det kommit mer snö i natt. Typiskt att jag ligger med feber, förkylning och huvudvärk då. Men har iaf varit ute en sväng till stallet. Rätt dumt gjort såhär efteråt, trodde aldrig jag skulle komma hem igen, fick stanna typ var tjugonde meter på vägen hem...
Men nu brinner det en brasa hemma iaf och jag har snart läst en hel bok idag. Och kollat på en massa avsnitt av Grey´s. Och pratat typ en timme med AK på telefonen. Så nu börjar jag få slut på saker att göra...

// Jenny

Tvåtusenelva

2012-02-02 | 15:41:28 Kommentarer (0)

2011 var året...

... jag flyttade från min studentlägenhet i Örebro, till en lägenhet i Karlskoga och sen flyttade igen, till ett hus inte långt ifrån stallet.



... då jag till sist blev färdig sjuksköterska och har insett att jag nog måste ha världens bästa jobb!



... året då jag förlorade min bästa vän under de senaste 9 åren - min lilla Nadja. Dom veckorna från sista ATG besöket i Karlstad till att hon avlivades var dom absolut värsta hittils i mitt liv.
Hon var ändå den jag delat varje dag av mitt liv med i 9 år, och varje dag gjorde jag det med glädje. Det finns såklart en massa härliga minnen, som jag aldrig kommer att glömma.



... var i London några dagar med Elin, Camilla & Ida och hade det jättebra och såg det mesta i turistväg som man kan se! Roligast var nog madame tussauds, ekorren i S:T James park, poliserna utan för Buckinghamn Palace och Harrods.



... åkte till Göteborg med Linn för att kolla på en häst utan bild i annonsen. Hittade Puma och hon flyttade hem till mig. Vi hade våra bråk i början, och hon har mycket egen vilja, men nu börjar vi komma mycket bättre överrens. Vi kan rida ut ensamma, vara själva inne i stallet och vi kan rida dressyr utan att Puma stannar 10 gånger/varv på banan.

 


... Blev bilägare för första gången i mitt liv. Och än så länge fungerar den som den ska.



... händer också en massa andra saker, som VM I plöjning, Elmia, Ullared med roligt folk, jaga kvigor ute i ösregn, träffa en hel del gamla vänner som det var flera år sen sist, oxhelga i Filipstad med AK, nyårsfesten i Kga  ... och en massa annat som jag säkert har glömt bort...

 

 

// Jenny


bloglovin RSS 2.0