Hemma

2013-07-31 | 00:25:31 Kommentarer (0)
Är hemma igen efter Islandsresan och vi hann med mycket under veckan, fler bilder kommer troligtvis senare. Vidareutbildningen jag sökte bara för att jag ville veta hur jag låg till, den lyckades jag visst komma in på. Så till hösten blir det 50% plugg iaf eftersom utbildningen går på halvtid. Det är lika bra att hoppa på, annars kommer jag ångra mig senare :)
 
 
 
Har 1,5 vecka kvar av semestern nu och tänker ta det lite lugnt hemma mellan det som är inplanerat. Puma har ju lyckats fått ett sår på ena frambenet + att det är svullet så igångsättningen får skjutas upp några dagar tills det ser bättre ut. Idag var vi bara ute på en liten promenad tillsammans.
 
 
Glaciärvandring på Sólheimajökull glaciär
 
// Jenny

Snart semester!

2013-07-16 | 23:10:25 Kommentarer (0)
Ledig dag idag, blev lite jobb med vinterhagarna på fm, sen stranden hela em med trevligt sällskap i solen och sen skrittridtur
med Puma på kvällen. Skönt att det sista med vinterhagarna är gjort , det enda jobbet som är kvar i stallet nu är att fortsätta sätta upp staketet
runt ridbanan.
Just nu räknas jag ner - 3 jobbpass kvar till semestern. Startar semestern med Gyllene tider på fredag kväll, 80 års kalas ute på sjön på lördag och på söndag morgon går tåget mot Göteborg!


// Jenny

Söndag

2013-07-07 | 22:43:50 Kommentarer (0)
Trött och sliten, men helgen har varit toppen! 50 års festen blev lyckad och allt blev klart i tid :) Årets första dopp blev det i kväll, lite kallt i vattnet bara!



// Jenny

bloglovin RSS 2.0